To je to što me zanima!

Mladi DJ-i na Sound Designers festivalu 'zapalit će' Aquarius

Nastupat će neafirmirani DJ-evi Martyn Negro, Leon Vukšić, Deejay Jakov, Lady DJ Suub@ru, kojima su uzor etablirana imena poput Shapeshiftersa i Freemasonsa
Vidi originalni članak

Elektronski beatovi prodrmat će vas u klubu Aquariusu na zagrebačkom Jarunu dva dana zaredom, 6. i 7. svibnja na oba floora, i to pod palicom petnaestak zagrebačkih DJ-eva. Festival je proizašao iz klupskog programa Sound Designers, koji žari i pali već drugu godinu zaredom svake subote u Aquariusu. 

Nastupat će neafirmirani DJ-evi Martyn Negro, Leon Vukšić, Deejay Jakov, Lady DJ Suub@ru,  kojima su uzor etablirana imena kao što su Shapeshiftersi i Freemasonsi. A u ovoj elektro paradi ima svega pomalo: dubstep, sexy UK funky,  plesni DnBom, vokal house, progressive,  minimal techno, a povrh svega vrhunska zabava.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hellbani 06.05.2011.

    bio sam tamo, ok mjuza... standard nis posebno, ali niti lose... za malo popit i cagat :)

  • aqvagirl 05.05.2011.

    hm? nebi se slozila sa tvojim komentarom petar-pipo...dakako svi imaju svoja misljenja, ali kadkad bi ih mogao zadrzati za sebe jel je jako ruzno to sta pricas o tako divnim ljudima... zasigurno ih uopce ne poznajes pa je lako pljuvat po njima :) u AQUARIUSU je fakat super ekipa, glazba, zabava svi ti veseli ljudi...nemam sta rec osim da je to jedan od naj klubova uopce u zg-u koji definitivno ima sve sta klub moze nuditi...dakako moze on i jos vise ali vjerujem da se dovoljno trudi :)) .. a sad malo o festivalu, bila sam prosle godine oba dva dana i bilo je presavrseno, bit ce i ove godine isto tako jel vec po svim silnim najavama i trudu promotora koji pokusavaju sto bolje promovirati festival vidim da ce uspjeti... veselim se dolasku i u petak i u subotu.... te pozivam sve koji nisu i jesu bili tamo jel definitinvno trebate iskusiti tu car nocnog kluba i svih tih veselih ljudi...vidimo se :)))

  • mala_sexy 05.05.2011.

    uf prošli vikend sam bila prvi put u Aquariusu sa frendicama ... definitivno se ide i na ovaj festival :) !

Komentiraj...
Vidi sve komentare