To je to što me zanima!

Mladi glazbenici svirat će u baru u Zagrebu: 'Mi radimo dernek!'

Akustični kvartet dosad je nastupao diljem Hrvatske i regije, po brojnim ulicama i trgovima, klubovima i festivalima. Upustili su se u ozbiljnije žanrove glazbe u želji da prenesu dio glazbene kulturne baštine
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski etno bend Balkalar inspirira tradicionalna balkanska muzika. Ipak, na njihovu repertoaru se može naći i iranskih pjesama uz sevdah, hrvatskih, makedonskih...

Nastupali su diljem Hrvatske i regije po brojnim ulicama i trgovima, klubovima i festivalima. Energija koju prenose bude dinamična i euforična pa je rezultat toga rasplesana publika koja je oduševljena iskustvom novog zvuka. Na live nastupima, kažu, uvijek naprave dernek.

U petak, 17.9. nastupaju u kultnom Grof Melin baru u Kožarskoj ulici uz Tkalčićevu. Svirka počinje u 20 sati i održava se u ugodnoj i intimnoj atmosferi natkrivene terase. 

Akustični kvartet sastoji se od mladih i ambicioznih glazbenika, koji su se upustili u ozbiljnije žanrove glazbe u želji da publici prenesu dio glazbene kulturne baštine, a oni su: Irma Bulaja (violina, vokali), Pavle Kladarin (kontrabas, vokali), Juraj Valentić (gitara) i Ivan Judaš (djembe).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare