To je to što me zanima!

'Mladi Han Solo': Objavljeni su svi kandidati za glavnu ulogu

Studio Disney je, u suradnji s LucasFilmom, suzio potragu za glumcima koji su ušli u izbor za ulogu mladog Hana Sola. Na popisu ih je šest, tko će preživjeti rezanje?
Vidi originalni članak

Premda 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' još nisu niti izašli iz kina, već je objavljen i datum izlaska osmog dijela franšize, a krenulo je i traženje novog Hana Soloa.

Kako Disney namjerava snimiti prequel o životu poznatog krijumčara, tako je i postavljena dobna granica za glumce koji bi mogli odglumiti šarmantnog lopova. Iako su tražili glumce u rasponu od 17 do 34 godine starosti, kandidati koji su odabrani su između 20 i 25.

U uži izbor su dospjeli: Miles Teller (iz serijala 'Različita'), Ansel Elgort (također iz serijala 'Različita'), Dave Franco (mlađi brat poznatijeg Jamesa Franca), Jack Reynor, Scott Eastwood i Logan Lerman (serijal o Percyju Jacksonu).

Screenshot


Izlazak filma o mladom Hanu Solou je zakazan za 25. svibnja 2018. godine, a sa snimanjem bi trebao početi nakon dolaska 'Rogue One' u kina.

Pretpostavlja se da ćemo u 'Rogue One', kojem je izlazak zakazan za 16. prosinac ove godine, prvi put i vidjeti mladog Hana u akciji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ivan Mašić 22.01.2016.

    Scott Eastwood nije pojava kao tata Clint ali od ovih bi bio najbolji izbor......

  • eric007 21.01.2016.

    Od ovih jedino Scott Eastwood dolazi u obzir drugo sve očaj teški. Idealan odabir bi bio Anthony Ingruber.

  • golfdvica2 21.01.2016.

    scott eastwood po meni najvise lici prirodno harrisonu fordu, jos malo na glumi da poradi i tjt :) i da ova vijest je stara mj dana vec

Komentiraj...
Vidi sve komentare