Obavijesti

Show

Komentari 2

Pet godina 'Ratova zvijezda': Jedan film godišnje do 2020.

Pet godina 'Ratova zvijezda': Jedan film godišnje do 2020.
4

Odlična zarada koju je proizveo film 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' je ponukala producente Disneyja da nastave izbacivati jedan film godišnje sve do 2020. godine

VIDEO

Kako je postalo očigledno da će najnoviji dio 'Ratova zvijezda' srušiti mnoge rekorde i donijeti Disneyju rekordne profite , tako je Disney krenuo odmah i sa izradom planova za nove dijelove serijala.

Premda su neki već bili najavljeni, poput 'Rogue One' i 'Epizode 8' , o tri filma poslije ta dva se nije mnogo čulo niti znalo. No nevjerojatna zarada 'Ratova zvijezda: Sila se budi' je očigledno bila dovoljan argument da Disney objavi više detalja i o tim filmovima.

1) Rogue One: A Star Wars Story

Film o kojem smo već pisali je sada dobio i konkretan datum. U kina bi trebao doći 16. prosinca 2016. godine , što ga čini drugim filmom koji će prekršiti nepisano pravilo franšize da filmovi izlaze u svibnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redatelj Garth Edwards (Godzila) će režirati priču o grupi pobunjenika koji trebaju ukrasti planove za 'Zvijezdu smrti'. Premda je smješten u isti fiktivni svemir, film se ne bavi klasičnim likovima.

Twitter/Screenshot


Od glumaca su potvrđeni Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Ben Mendelsohn i Riz Ahmed.

2) 'Ratovi zvijezda, epizoda VIII'

Osma epizoda 'Ratova zvijezda' opet stiže 'po pravilima', 26. svibnja 2017. godine , samo šest mjeseci nakon prethodnog filma.

Sva ekipa koju smo vidjeli u sedmom dijelu se vraća i u osmom , jedino je redatelj drugi. Ovaj put je za redateljskim, a i scenarističkim volanom Rion Johnson, kojeg pamtimo po izvrsno prihvaćenom filmu s putovanjem kroz vrijeme - 'Looperu'.

3) 'Star Wars Anthology: Hans Solo'

Treći film iz novog serijala izlazi na tridesetjednogodišnjicu serijala, 25. svibnja 2018. Redatelji 'Lega', Phil Lord i Chris Miller. će biti redatelji filma, a scenarist je još jednom Lawrence Kasdan.

Facebook/Screenshot

Kao i 'Rogue One', nećemo pratiti glavnu radnju franšize, već sporednu priču. Trebali bismo pratiti odrastanje Hana Soloa od djetinjstva pa do trenutka kada ga u kantini u Mos Eisleyju nađu Obi Wan i Luke.

4) 'Ratovi zvijezda, epizoda IX'

Redatelj devetog dijela serijala je Colin Trevorrow, redatelj megauspješnog 'Jurskog svijeta' . Kao scenarist se vraća Rion Johnson. Deveti dio izlazi tijekom 2018. godine.

5) Star Wars Anthology: Boba Fett

YouTube/Screenshot

Još jedan antologijski nastavak, ovaj put o popularnom lovcu na glave, bi trebao izaći 2020. godine . O filmu se zna samo da je jedno vrijeme redatelj bio Josh Trank, no on je u međuvremenu odustao od te dužnosti.

VIDEO

A dok čekamo ovih pet nastavaka, slobodno možete još jednom pogledati sedmi dio. Film još uvijek igra u našim kinima, u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji , a karte za 'Ratove zvijezda: Sila se budi' su dostupne i putem online kupovine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija