To je to što me zanima!

Mlikota krao iz crkve: Prijatelj i ja smo štapom izvlačili kovanice

Jednom je prilikom Vedran, dok je bio dijete, s prijateljem štapom uzimao kovanice iz kutije za milodare nakon čega su otišli na sladoled. To je razljutilo glumčeva oca
Vidi originalni članak

Glumac Vedran Mlikota (51) gostovao je u HRT-ovoj emisiji '5.com s Danielom' koju vodi Daniela Trbović (57). Ispričao je anegdotu iz djetinjstva kojom je nasmijao gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Vedran Mlikota se provozao sa Šebaljem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Daniela je spomenula kako se po Zagvozdu priča da su 'malom Mlikoti' bili mili milodari. 

Potom je Vedran otkrio kako u tom trenutku on i njegov prijatelj nisu imali džeparca pa su smislili kako doći do novca za slatkiše. 

- Odlučili smo kapelicu sv. Nikole u samom centru Zagvozda, ne opljačkati, nego uzeti neke kovanice za sladoled. Tako da smo na nekakav štap zalijepili magnet i onda smo ubacivali taj štap unutra - rekao je Vedran. 

Dok je jedan čuvao stražu, drugi je ubacivao štap među kovanice.

- Samo smo malo pretjerali jer smo pojeli desetak, petnaestak sladoleda. Vidjela nas je jedna žena i rekla mom ocu pa sam malo dobio po guzi - ispričao je glumac. S njim je u emisiji gostovala i glazbena diva Jasna Zlokić (65). 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • crna mačka 14.11.2020.

    Bravo. Sad si mi drag. To je bio božji novac .

  • 14.11.2020.

    eto jedan škorin lopov ali neka i crkva prizna koliko je zivota ukrala od svih nas i na kraju dte svi lopovi skup samnom kaj sam krao gumice od poštara za inat i bušio gume milicajcima ali za inat...

  • 14.11.2020.

    Nije se "pohvalio" kako je godinama od Svih skrivao da ima dijete i uvjetovao majci djeteta da ne smije nikom reći da je on otac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare