To je to što me zanima!

Močvara slavi 15. rođendan u velikom stilu, čak četiri dana

Emphasis, Shoot Me Wendy, Go No Go, Tigrova Mast, Gužva u 16-ercu, Stonebride i D'Elvis samo su neki koji će svirati na proslavi rođendana Močvare
Vidi originalni članak

Navršiti petnaest godina nije lako. Nakon što preživiš porod, odležiš dječje bolesti, istrpiš traumu osnovne škole, uploviš u tinejdžerske godine i počnu te prati hormoni, taman pomisliš kako si stupio u svijet odraslih upisavši srednju školu kad ono... na svakom koraku zabrane, ograničenja, prijetnje.

U svojih prvih petnaest godina Močvara je prošla sličan takav put: selili su se iz prostora u prostor, klub je dva puta bio zatvoren, huligani su ih napadali bejzbol palicama, poplave su im prijetile, a recesija (kao i svima ostalima) im i dalje visi iznad glave poput Damoklova mača. 

Močvara svoj 15. rođendan slavi od 6. do 9. lipnja, a pripremili su vam razna iznenađenja. Tijekom cijele proslave bit će otvorena izložba Močvarinih plakata, a u subotu će im na rođendanskom koncertu svirati Emphasis, Shoot Me Wendy, Go No Go, Tigrova Mast, Gužva u 16-ercu, Stonebride i D'Elvis. Nakon koncerta će biti dobro poznati Dirty Dancing, a više o svemu pronađite na njihovim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bubnjarko 03.06.2014.

    Prva asocijacija na "Močvara slavi 15. rođendan" mi je bila HNS slavi 15. rođendan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare