To je to što me zanima!

Moda 'donijela te roda': Gdje god pogledaš gole grudi i guze

Anamaria Džambasov skinula se i uskočila u bazen. Mirjana je nakon tuluma po kući hodala potpuno gola, a ostali stanari gledali su je u čudu. Ona se pak, ponašala kao da se ništa nije dogodilo
Vidi originalni članak

Kandidati pete sezone reality showa 'Parovi' koji se prikazuje na srpskom Happy TV-u opustili su se uz glazbu i ples. Produkcija je odlučila nagraditi natjecatelje pa im je priredila iznenađenje. Naime, u bazenu ih je čekao DJ koji je podigao atmosferu u kući.

Anamaria Džambasov, koja se pojavila i u hrvatskoj inačici 'Farme', skinula je sve sa sebe i uletjela u bazen. Tamo je zaplesala, a pridružili su joj se i Nikola Lakić i Milutin Radosavljević Mili.

Stanarki MirjanI Praizović koju domaća publika pamti po kontroverznom ponašanju u 'Big Brotheru', netko je sklonio ručnik dok se tuširala.

Miru to nimalo nije zasmetalo te je potpuno gola izašla iz tuš kabine i šetala po kući. Ostali kandidati gledali su u čudu, ali Mira je nastavila svojim putem.

Natjecateljice kontroverznog showa pekle su palačinke u bikinijima. Djevojke je spremanje hrane zabavilo, a u tom izdanju su plesale po kuhinjskim elementima.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 03.04.2017.

    Vidim, imaju svoju publiku i u Hrvatskoj.:))

  • 24.03.2017.

    Jel su ovi pijani ili drogirani...ili su prirodno "pametni"?

  • ChiSonoIo 24.03.2017.

    Ajmeee stvarno brdo bedastoća...;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare