To je to što me zanima!

Model o Perry: Bio sam njezina prostitutka. Iskorištavala me

Na svom Instagram profilu objavio je poduže očitovanje pjevačici. Tvrdi kako mu je pjevačica na jednom tulumu pred svima skinula hlače i gaćice, pokazujući njegovo spolovilo ekipi koja je bila u pratnji
Vidi originalni članak

Model Josh Kloss (38) nakon devet godina progovorio je o traumatičnom iskustvu za vrijeme snimanja spota za pjesmu 'Teenage Dream', ali i kasnijeg druženja s pjevačicom Katy Perry (34).

Na svom Instagram profilu objavio je poduže očitovanje pjevačici. Tvrdi kako mu je pjevačica na jednom tulumu pred svima skinula hlače i gaćice, pokazujući njegovo spolovilo ekipi koja je bila u pratnji.

- Govorim ovo sada jer je naša kultura namještena na prokazivanje moćnih i perverznih muškaraca, ali su moćne žene jednako odvratne - napisao je Kloss na Instagramu.

Istaknuo je da je čekao devet godina kako bi propustio sve moguće prilike za zaradu od svog priznanja. Tvrdi da ovo ne piše radi novca, nego radi iznošenja istine o pjevačici koja se na setu nije ponašala profesionalno.

- Jesam, sretan sam, blagoslovljen, ali ja nisam njezin dečko ni prijatelj. To je jasno, ja sam njezina prostitutka - napisao je Kloss.

Pjevačica se prije nekoliko mjeseci našla u središtu skandala zbog čega su je svi napadali i ismijavali na društvenim mrežama. Razlog je taj što se Perry 'bacila' u dizajnerske vode i počela prodavati cipele s, barem kako tvrde njezini obožavatelji, namjernim rasističkim konotacijama.

Sporne cipele prodavale su se po cijeni od 130 dolara, točnije oko 850 kuna. Na cipelama koje su ubrzo povučene iz prodaje navodno se nalazi 'blackface', odnosno maska koja je nekad predstavljala crne likove u filmovima i kazalištima. Njih su tada glumili isključivo bijeli glumci jer je samo njima to bilo dozvoljeno.

- Ovaj dizajn je uvredljiv i ponižava. Katy bi se trebala sramiti ovoga, sramotno. Što nije u redu s njom? - samo je jedan od mnogih negativnih komentara na račun američke pjevačice.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pero Cigla 14.08.2019.

    Glavno da se pljuje samo po muškima. Licemjerni svijet.

  • 13.08.2019.

    tko bi rekao da je ona takva?

  • medeki 13.08.2019.

    Zašto je pristao biti njena prostitutka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare