Obavijesti

Show

Komentari 4

Model o Perry: Bio sam njezina prostitutka. Iskorištavala me

Model o Perry: Bio sam njezina prostitutka. Iskorištavala me
4

Na svom Instagram profilu objavio je poduže očitovanje pjevačici. Tvrdi kako mu je pjevačica na jednom tulumu pred svima skinula hlače i gaćice, pokazujući njegovo spolovilo ekipi koja je bila u pratnji

VIDEO

Model Josh Kloss (38) nakon devet godina progovorio je o traumatičnom iskustvu za vrijeme snimanja spota za pjesmu 'Teenage Dream', ali i kasnijeg druženja s pjevačicom Katy Perry (34).

Na svom Instagram profilu objavio je poduže očitovanje pjevačici. Tvrdi kako mu je pjevačica na jednom tulumu pred svima skinula hlače i gaćice, pokazujući njegovo spolovilo ekipi koja je bila u pratnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know. After I met Katy, we sang a worship song, “open the eyes of my heart” She was cool and kind. When other people were around she was cold as ice even called the act of kissing me “gross” to the entire set while filming. Now I was pretty embarrassed but kept giving my all, as my ex was busy cheating on me and my daughter was just a toddler, I knew I had to endure for her sake. After the first day of shooting, Katy invited me to a strip club in Santa Barbara. I declined and told her “I have to go back to hotel and rest, because this job is all I have right now” So I saw Katy a couple times after her break up with Russel. This one time I brought a friend who was dying to meet her. It was Johny Wujek’s birthday party at moonlight roller way. And when I saw her, we hugged and she was still my crush. But as I turned to introduce my friend, she pulled my Adidas sweats and underwear out as far as she could to show a couple of her guy friends and the crowd around us, my penis. Can you imagine how pathetic and embarrassed i felt? I just say this now because our culture is set on proving men of power are perverse. But females with power are just as disgusting. So for all her good she is an amazing leader, hers songs are mainly great empowering anthems. And that is it. I continued to watch her use clips of her music videos for her world tour and then her dvd, only highlighting one of her male co-stars, and it was me. I made around 650 in total off of teenage dream. I was lorded over by her reps, about not discussing a single thing about anything regarding Katy publicly. And a couple interviews they edited and answered for me. So, happy anniversary to one of the most confusing, assaulting, and belittling jobs I’ve ever done. Yay #teenagedream I was actually gonna play the song and sing it on ukele for the anniversary, but then as I was tuning I thought, fuck this, I’m not helping her bs image another second.

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

- Govorim ovo sada jer je naša kultura namještena na prokazivanje moćnih i perverznih muškaraca, ali su moćne žene jednako odvratne - napisao je Kloss na Instagramu.

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Istaknuo je da je čekao devet godina kako bi propustio sve moguće prilike za zaradu od svog priznanja. Tvrdi da ovo ne piše radi novca, nego radi iznošenja istine o pjevačici koja se na setu nije ponašala profesionalno.

- Jesam, sretan sam, blagoslovljen, ali ja nisam njezin dečko ni prijatelj. To je jasno, ja sam njezina prostitutka - napisao je Kloss.

Pjevačica se prije nekoliko mjeseci našla u središtu skandala zbog čega su je svi napadali i ismijavali na društvenim mrežama. Razlog je taj što se Perry 'bacila' u dizajnerske vode i počela prodavati cipele s, barem kako tvrde njezini obožavatelji, namjernim rasističkim konotacijama.

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles

Sporne cipele prodavale su se po cijeni od 130 dolara, točnije oko 850 kuna. Na cipelama koje su ubrzo povučene iz prodaje navodno se nalazi 'blackface', odnosno maska koja je nekad predstavljala crne likove u filmovima i kazalištima. Njih su tada glumili isključivo bijeli glumci jer je samo njima to bilo dozvoljeno.

- Ovaj dizajn je uvredljiv i ponižava. Katy bi se trebala sramiti ovoga, sramotno. Što nije u redu s njom? - samo je jedan od mnogih negativnih komentara na račun američke pjevačice.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin