To je to što me zanima!

Modna trendseterica: Kolindinu haljinu žele popularne Hrvatice

Otkad je Kolinda pozirala poput manekenke za ruski časopis Marie Claire i odjenula haljinu 'na preklop' za poziranje s Trumpom, pri svakom njenom pojavljivanju pomno se analizira što je odjenula...
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50) u New Yorku pozirala s Donaldom Trumpom (72) i Prvom Damom Melanijom (48) u haljini Snježane Mehun (47), u Hrvatskoj je nastala pomama za tom kreacijom.  U rekordnom roku je rasprodana, a sad je žele imati i slavne Hrvatice. Istu haljinu su i prije Kolinde nosile novinarka Tončica Čeljuska (49) i pjevačica Colonije Ivana Lovrić (26).

Vlasnica brenda se time pohvalila na društvenim mrežama.

- Sretni smo i ponosni što je hrvatska predsjednica za ovu prigodu odabrala našu haljinu i tako stala uz najmoćnijeg političara svijeta Trumpa i Melaniju koja slovi za najbolje odjevenu prvu damu - napisali su iz brenda na Instagramu.

Otkad je Kolinda pozirala poput manekenke za ruski časopis Marie Claire i odjenula haljinu 'na preklop' za poziranje s američkim predsjednikom, pri svakom njenom pojavljivanju pomno se analizira što je predsjednica odjenula.

Grabar-Kitarović se tako nametnula kao modna trendseterica, a popularnu haljinu na preklop je jučer oglašena po 115 kuna mjesečno. Na stranici je odmah rasprodana.

Predsjednica je potom odjenula cvjetnu majicu i crne hlače za obranu nacrta doktorske teze na Fakultetu političkih znanosti. Mnogi su komentirali da joj takav kroj nije laskao.

U pripijenoj haljini se pojavila na prijamu povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Sv. Mihovila. Za svečanost je izabrala jednostavnu i elegantnu bijelu haljinu te štikle u boji kože.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Papatest 05.10.2018.

    Nije to njena haljina,prije nje su je iznosile mnoge,ona i tako nema veze ni s modom a ni s ponašanjem

  • 05.10.2018.

    Kolinda više pazi na izgled nego na poslovne obveze 😁

  • maxim m 05.10.2018.

    odilo ne čini čovika...čovikom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare