To je to što me zanima!

Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

Rihanna se neugodno smješkala fotografima dok je pridržavala zlatnu haljinu kako joj ne bi skliznula i potpuno otkrila grudi. Njenu haljinu su mediji usporedili s vrećom za smeće...
Vidi originalni članak

Premijera filma 'Oceanovih 8' u Londonu je ostala u sjeni Rihanne (30) koja je odjenula izazovnu haljinu i pokazala grudi. Atraktivna pjevačica zna kako privući pažnju.

Odjenula je haljinu koja je otkrivala cijelo rame, a zamalo joj je stvorila i veliku neugodnost. Rihanna se neugodno smješkala fotografima dok je pridržavala haljinu kako joj je bi skliznula i potpuno otkrila grudi.

Strani mediji su je većinom ismijali zbog zlatne haljine koja svojim krojem i materijalom nikoga nije oduševila. Neki su čak zlatnu haljinu usporedili s vrećom za smeće ili aluminijskom folijom...

Ovo Rihanni nije prvi put da šokira izborom odjeće. Na koncertu u Rio de Jaineru 2015. odjenula je prozirnu zelenu haljinu u kojoj joj se naziralo crno donje rublje.

Fanovi još pamte njen modni gaf s bijelom haljinom i bijelim čupavim volanima s dodjele Grammyja.

Pjevačica je na crveni tepih londonske premijere Oceanovih 8 došla posljednja te pokazala kako je upravo ona glavna zvijezda ovog projekta.

Uz Rihannu, u filmu o pljački stoljeća, glume i Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina i Helena Bonham Carter.

Ove slavne glumice su udružile svoje snage kako bi snimile nastavak popularnog filma Oceanovih 11, u ženskoj verziji. Glavna glumica je Sandra Bullock koja je osmislila najveću pljačku u svojoj karijeri pa joj treba pomoć ostalih profesionalki. Film već ruši sve rekorde gledanosti u kinima diljem svijeta. Rihanna se pohvalila brojkama i zaradom filma na društvenoj mreži.

Originalni film Oceanovih 11 je snimljen 1960. i u njemu su glumili holivudski velikani Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr i Peter Lawford. Novi film je snimljen 2001., a glavne uloge su igrali George Clooney, Brad Pitt i Matt Damon. Slijedila su još dva nastavka. Radnja 'Oceanovih 8' se nastavlja na radnju prvog filma, ali ovaj put sa ženskom postavom. 

Film je snimljen prema predlošku scenaristice Olivije Milch, a režije se prihvatio iskusni redatelj i scenarist Gary Ross.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 14.06.2018.

    Kao da se malo udebljala ili ja ne vidim dobro.

  • 14.06.2018.

    lijepa je

  • iiiih 14.06.2018.

    Ima neku cudnu facu. I celo izbaceno. Tako da, i nije bas nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare