Obavijesti

Show

Komentari 35

Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'
16

Rihanna se neugodno smješkala fotografima dok je pridržavala zlatnu haljinu kako joj ne bi skliznula i potpuno otkrila grudi. Njenu haljinu su mediji usporedili s vrećom za smeće...

VIDEO

Premijera filma 'Oceanovih 8' u Londonu je ostala u sjeni Rihanne (30) koja je odjenula izazovnu haljinu i pokazala grudi. Atraktivna pjevačica zna kako privući pažnju.

Ocean

Odjenula je haljinu koja je otkrivala cijelo rame, a zamalo joj je stvorila i veliku neugodnost. Rihanna se neugodno smješkala fotografima dok je pridržavala haljinu kako joj je bi skliznula i potpuno otkrila grudi.

Ocean

Strani mediji su je većinom ismijali zbog zlatne haljine koja svojim krojem i materijalom nikoga nije oduševila. Neki su čak zlatnu haljinu usporedili s vrećom za smeće ili aluminijskom folijom...

Ovo Rihanni nije prvi put da šokira izborom odjeće. Na koncertu u Rio de Jaineru 2015. odjenula je prozirnu zelenu haljinu u kojoj joj se naziralo crno donje rublje.

Fanovi još pamte njen modni gaf s bijelom haljinom i bijelim čupavim volanima s dodjele Grammyja.

Pjevačica je na crveni tepih londonske premijere Oceanovih 8 došla posljednja te pokazala kako je upravo ona glavna zvijezda ovog projekta.

Uz Rihannu, u filmu o pljački stoljeća, glume i Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina i Helena Bonham Carter.

Ove slavne glumice su udružile svoje snage kako bi snimile nastavak popularnog filma Oceanovih 11, u ženskoj verziji. Glavna glumica je Sandra Bullock koja je osmislila najveću pljačku u svojoj karijeri pa joj treba pomoć ostalih profesionalki. Film već ruši sve rekorde gledanosti u kinima diljem svijeta. Rihanna se pohvalila brojkama i zaradom filma na društvenoj mreži.

 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Originalni film Oceanovih 11 je snimljen 1960. i u njemu su glumili holivudski velikani Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr i Peter Lawford. Novi film je snimljen 2001., a glavne uloge su igrali George Clooney, Brad Pitt i Matt Damon. Slijedila su još dva nastavka. Radnja 'Oceanovih 8' se nastavlja na radnju prvog filma, ali ovaj put sa ženskom postavom. 

oceans 12793.dng

Film je snimljen prema predlošku scenaristice Olivije Milch, a režije se prihvatio iskusni redatelj i scenarist Gary Ross.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu