To je to što me zanima!

Modni Mačak: Osjećam se kao Pale sam na svijetu...

Stilist Marko Grubnić ne razumije se u nogomet, zbog čega je jako usamljen, a jedino što gleda na utakmicama jest kako su mu obučene prijateljice
Vidi originalni članak

Na utakmicu bih otišao jedino da me tamo čeka neka VIP loža i da je masa tjelohranitelja oko mene koja me čuva. Jednostavno ne volim gužvu, govori Modni Mačak. Marko Grubnić (26) ne razumije se u nogomet. “Vatreno ludilo” ga živcira, a kad naši igraju, osjeća se kao Pale sam na svijetu.
- Veselim se svakom uspjehu pa tako i uspjehu naših sportaša, ali da ću pogledati tekmu, neću - iskren je. Grubnić se osvrnuo i na styling navijača. Kaže kako bi ih on drukčije obukao. Uoči EP-a u Austriji i Švicarskoj Mačak kaže da će angažirati neku od žena nogometaša da ga upozna s čarima tog sporta.
- Jako sam dobar s Ivom Balaban, Kristinom Smoje i Jelenom Šimić. Uvijek volim pogledati kako su se one obukle za utakmicu - priča. Modni Mačak ne zna koji mu je najdraži nogometaš, a u Beč odlazi jedino u šoping.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • sasapref 22.06.2008.

    Nisam morao ni da citam tekst,cim sam video fotku znao sam da je ovaj iz Hrvatske :)))

  • lacoste 18.06.2008.

    1. nogomet je igra koja ima samo 11 pravila!!! :) apsurd 2. ovaj mali je za vrapče dušu dao, vidi ga kak je mal, jebo frajera ispod 100kila

  • drasablj 17.06.2008.

    A jadnicak mali bolesni.. ti bi isao gledat nogomet?? Lezi sa tim jadnim psićom u krevet, pokrij se dekicom i šuti. Koji ces ti k... na stadionu, tamo navijačii deru grla i podrzavaju dečke koji se bore za nesto. Apeliram novinare da ne stavljaju ovakve bolesnike na svoje stranice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare