To je to što me zanima!

Modni mačak pozirao s torbom koja košta oko 28 tisuća kuna

Fotke je snimio profesionalni fotograf, a Grubnić je ispod objave napisao 'Kako biti Parižanin u Zagrebu..', čime je aludirao na knjigu koju je držao u ruci
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić na svom Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija, a na njima je najveću pozornost privukla skupocjena Louis Vuitton torba. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Torba koju je modni mačak držao ležerno na ruci, prema online trgovinama košta oko 28.000 kuna, a točna cijena dostupna je samo na upit.

Fotke je snimio profesionalni fotograf, a Grubnić je ispod objave napisao: 

- Kako biti Parižanin u Zagrebu...

Time je aludirao na knjigu 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici: ljubav, stil i loše navike' koju je imao u ruci na snimanju. 

MODNO CARSTVO Louis Vuitton najmoćnija je kompanija u Europi: Vrijednost joj je gotovo 265 milijardi eura

Pratitelji su ga u komentarima obasipali komplimentima.

- Odličan kaput; Wauu; Goriš;  - neki su od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Dolazi, Dolazi 13.03.2021.

    Ljudi u Petrinji bez krova na glavom, a vi pošte o ovom debili koji niš u životu ne radi svojim rukama, i nabijate ljudima torbice od 28 000 kn, sramota, novinari su postali kao sotonisti koji propagiraju ne moral i pad društva s čovjeka na majmuna.

  • Covid X 12.03.2021.

    Nije sve onako kako izgleda. On robu posuđuje, uslika se (reklamirajući tu robu za neku siću), onda ju vrati u trgovinu i to je to. On prodaje maglu, a posvuduše bez mozga padaju na te gluposti i kupuju tu robu (zna se kako zarađuju). Onda se one poslikavaju s tom robom dižući si rejting i čekajući kretena koji će to sve finacirati. Žalosno i jadno za sve u tom hranidbenom lancu.

  • Bocwanna 12.03.2021.

    Šta vam je.... Pa Lik iznajmi torbicu, ovo, ono, poslika se i pošalje e mail 24 h... Heeeyy dođite imam Hott news za vas... Još on njima plati 500 kn po fotki da ga ovi iz 24 h poslikaju.. Pa nije nitko lud i naivan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare