To je to što me zanima!

Modni Mačak skuplja kujinu "kakicu" vrećicom Gucci

Marko Grubnić zaključio je da bi se trebao liječiti jer je opsjednut modnim markama. Kujici Lu kupio je haljinicu u Beču, ali ne otkriva koliko je koštala
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (27) kaže da ne kupuje isključivo Gucci. Nedavno su mu iz Guccijeve torbe u zagrebačkoj teretani ukrali 2000 kuna. Guccijevom vrećicom na zapuštenom gradilištu na Jarunu skupljao je pseću 'kakicu’. Slučajno je, kaže, imao baš tu vrećicu.
- Nedavno sam pospremao ormar i shvatio da sam opsjednut firmiranom odjećom. Sve mi je Gucci, Dolce&Gabbana... Zato imam hrpu vrećica s potpisom. Inače imam onih pravih za pasju 'kakicu’ kojih ima kupiti u 'pet shopu’, doduše i one su modne. Imaju nacrtane šapice. Ovaj put nisam imao ni jednu sa sobom pa je nadrapala Guccijeva vrećica - kaže Modni Mačak.
Njegova mopsica Lu ima pet godina. Mačak, kaže, voli trošiti kako na sebe tako i na svoju kujicu, pa i njoj kupuje odjeću. Haljinicu od crnog tila kupio joj je u Beču. Ne želi reći koliko stoji jer ga prozivaju da je recesija, a on kakicu skuplja Guccijevom vrećicom. Prozivalo ga se i da je iz hotela ukrao ručnik.
- Moj je Benettonov - branio se.

ZA MJEŠANCA TRAŽI MILIJUN KUNA
Nikola Popović (19) iz Gornje Grede kraj Dugog Sela za milijun kuna prodaje mješanca čivave i pinča starog dvije godine, Freaka. Na njega troši 6000 kuna na mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • VrapcanacZg 09.09.2009.

    Kak vama nije jasno da je to izrezirana prica o tome kako jedan nitko radi nista s gucci vrecicom... koja elita i estrada u hrvatskoj zive na kredit i glume nesto a nemaju ni za parizer ko fol nadijeti su... blin macka nesto za psa bitno da se snimila vrecica, dam se kladit da inace to opce ne radi kreten nepodojeni, bas me zamnima za sta je taj covjek osposobljen ili kaj mu opce pise u radnoj knjizici!

  • jaca 07.09.2009.

    greška prirode.niti muško a ni žensko

  • goran206 05.09.2009.

    ovaj \"modni macak\" je izrod muskog roda,i sve takve treba u dimljak slat,kao hitler...

Komentiraj...
Vidi sve komentare