To je to što me zanima!

Modni Mačak za 'prijatelja’ u dekolteu i na minus pet

Ušminkani Marko Grubnić uživao je jedući sushi s Trevorom. Modni stilist je otkrio kako je spreman trpjeti hladnoću kako bi dobro izgledao u javnosti
Vidi originalni članak

Prije nego što se tamnoputi televizijski producent i bivši plesač Trevor Blackman (37) vrati u London, Marko Grubnić (28) novom je bliskom prijatelju pokazao ljepote Zagreba. U srijedu ga je odveo na ručak u japanski restoran, u kojem su u intimnoj atmosferi jeli shushi. Iako se temperatura u gradu spustila na pet stupnjeva ispod nule, Marko je do restorana prošetao u laganom strukiranom sakou s pufastim rukavima, koji je kupio u Londonu, i majici s dubokim dekolteom, koji je otkrio njegova brižljivo depilirana prsa. 
- Ja sam za modu, kao i Victoria Beckham, spreman pretrpjeti sve, pa i hladnoću. Važno mi je dobro izgledati - objasnio je Marko. Rokerski outfit upotpunio je već viđenim kožnatim rukavicama, sunčanim naočalama i Guccijevom koktel-torbicom. Pripijene traperice istaknule su Markovu vitku liniju, koju održava redovitom tjelovježbom i zdravom prehranom. Stilist nije želio govoriti o odnosu s producentom, ali doznajemo da će se njihovo prijateljstvo nastaviti i nakon što se Trevor vrati u Englesku. Trevor je prije desetak dana stigao iz Londona, gdje je Mačak sve češće, i to navodno zbog ljubavi, ali to, tvrdi Mačak, nije Trevor. Mačak kaže kako s njim surađuje samo poslovno.



LJETOS SE PROVODIO S MLADIM ALEKSOM
Mačak je ljetos proveo vikend s Aleksom u Vodicama. Kupali su se, ronili i sunčali se na ružičastome madracu u skrivenim uvalama Murtera. Pričalo se da je Mačak iz hotela ukrao ručnike, ali on je to zanijekao rekavši da ima Benettonove ručnike.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • danijel0104 30.01.2010.

    mrš stoko izgubljena

  • koka 30 30.01.2010.

    hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jesam se nasmijala komentarima....a macak je stvarno orginalan,da ga nema trebalo bi ga izmislit

  • anana 30.01.2010.

    smijesno je to sto se svima vama povraca i na sami spomen macka, ave karabatic, dikolores, gotovcevih, itd. a uvijek vijesti o njima imaju najvise komentara. zasto jednostavno ne bojkotirate te ljude tako da preskacete clanke o njima. ne citati i ne komentirati. ja od ovog trenutka vise o njima necu citati niti komentirati njihove clanke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare