To je to što me zanima!

Modno usklađeni voditelji Doris Pinčić i Davor Meštrović često se vole igrati kombinacijama boja

Doris se nedavno našla na udaru kritika zbog repića kojeg je “furala” u emisiji, ali i odjevnih kombinacija, pa je HRT doveo novu stilisticu koja je za voditelje danas odabrala ovu kombinaciju i to vrlo usklađenu
Vidi originalni članak

Voditeljski dvojac emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Doris Pinčić (33) i Davor Meštrović (53) i danas su se pojavili u modno usklađenom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doris je odjenula ljubičastu dolčevitu te je podvrnula rukave, a Meštrović se pojavio u sakou iste ljubičaste nijanse. Ispod je odjenuo bijelu košulju i traperice tamnoplave boje poput Dorisinih hlača.

Voditeljski dvojac je nedavno također bio modno usklađeni, pa su ih gledatelji nahvalili. 

- Ne treba se nositi uniforma, ali usklađenost u odijevanju hitno je potrebna u ovoj emisiji. Meštar i Doris jutros su praznik za oči - pisali su im.

NA PRIVATNOM FAKULTETU Doris Pinčić obranila diplomski rad i pohvalila se pratiteljima

Doris je ljubičastu dolčevitu nosila i u ožujku kad je njezin kolega napravio neugodni kiks i zamijenio Velimira Zajeca za preminulog Cicu Kranjčara. 

Podsjetimo, Doris se do sada našla na udaru kritika gledatelja zbog repića koji je “furala” u emisiji, ali i odjevnih kombinacija, pa je HRT početkom godine zaposlio novu stilisticu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mokošica 007 17.10.2021.

    Ovo je dvoje uhljeba sto guzicom lomi kauče a sve ce hrvatski narod platiti zalosno i jadno 🤮🤮

  • 17.10.2021.

    Strasno na sto liče

  • činjenićar 17.10.2021.

    Baka doris

Komentiraj...
Vidi sve komentare