To je to što me zanima!

Modre lavice navijaju: Maksimir nam je postao kao drugi dom

Povodom utakmice zagrebačkog Dinama i lisabonske Benfice pitali smo bolje polovice Modrih kako se pripremaju za nadolazeći dvoboj te imaju li veću tremu od samih nogometaša...
Vidi originalni članak

Na tribine maksimirskog stadiona stižu brojni obožavatelji, ali i najvjernije navijačice naših nogometaša. Naravno, riječ je o njihovim boljim polovicama koje ih vatreno bodre tijekom cijele sezone. Jedna od njih je i supruga Marija Šituma (26), Nika Šitum (25) koja je u vezi s mladim nogometašem punih devet godina, a do sad nije propustila nijednu utakmicu.

- Maksimir je postao naš drugi dom - izjavila je Nika.

Mladi par prošle je godine dobio i pojačanje u obitelji. Jednogodišnji sin Jakov veliki je navijač, a za Dinamo će na utakmici protiv Benfice navijati u svojem dresu.

- Vjerna sam navijačica i onaj tip koji na utakmice dolazi u dresovima. Jako smo nabrijani u vezi ove utakmice. I Jakov će isto nositi svoj dres. Veselimo se - rekla nam je Nika te otkrila slatku tradiciju koji ovaj par ima već godinama.

- Imamo običaj da prvi dres u kojem Mario zaigra ide nama doma i onda ga ja nosim na utakmice - ispričala nam je plavokosa Zagrepčanka koja otvoreno priznaje kako je strastvena navijačica unatoč tome što nekad zna propustiti utakmice zbog sina Jakova. Slična je priča i sa suprugom Komnena Andrića (23), Majom koja je nedavno postala majka, pa zbog brige oko malog djeteta ne može gledati svaku utakmicu na stadionu.

Ipak, Andrić nam je otkrio kako za vrijeme utakmice vlada euforija u njihovom domu.

- Maja je jako uzbuđena. Svaki put kad sam na podu zbog udarca dosta se preplaši. U suštini je toliko utakmica pogledala da može i sama ocijeniti kakav je tko igrač - ispričao nam je Komnen.

Bolja polovica vratara Dominika Livakovića (24), Helena Matić (24) priznaje kako uzorno prati sve utakmice, uključujući i one na pripremama.

- Volim otići na stadion, ali zbog obaveza nekada ne stignem - priča nam Helena koja se prije svake utakmice pomoli za sreću i da sve dobro prođe.

- Normalno je da sam nervozna. Bitno je da svaka utakmica prođe dobro i bez ozljeda - zaključuje lijepa brineta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • provokator_ 08.03.2019.

    samo da se ne varaju, nisu zajedno iz interesa i žive u slog(z)i i ljubavi u bajkovitom dvorcu dok ih smrt ne rastavi..

  • trpaj_sirotinju 07.03.2019.

    došlo je to doga da ti je zvanje ili zanimanje žena nogometaša,gadljivo

  • 07.03.2019.

    E moji klinci nisu vam zenske nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare