To je to što me zanima!

Mogul Tyler Perry pomogao je Meghan i Harryju: Ugostio ih u vili nakon odlaska iz Britanije

Perry posjeduje i ljetnikovac u otmjenoj četvrti u Beverly Hillsu. Tamo je ugostio Meghan i Harryja nakon što su donijeli odluku kako napuštaju kraljevske dužnosti u Velikoj Britaniji
Vidi originalni članak

Neto vrijednost američkog glumca Tylera Perryja (51) procjenjuje se na milijardu dolara, piše businessinsider. Forbes je njegovo carstvo podijelio na pet ključnih područja koja uključuju novac i ulaganja, udio u usluzi BET+ i njegove studije u Atlanti i Georgiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od njegovih najpoznatijih projekata je filmska franšiza 'Madea', u kojoj se sam Perry oblači u crnkinju i igra naslovnu ulogu. Napravio je 11 filmova u 15 godina. Osim što je uspješan redatelj, scenarist i glumac, Tyler je ostvario puno poslovnih partnerstva.

Godine 2015. izdvojio je 30 milijuna dolara i kupio parcelu od 300 hektara u Atlanti gdje danas ima studio, za koji Forbes procjenjuje kako vrijedi 280 milijuna dolara. Tijekom godina izgradio je impresivan portfelj nekretnina koji se sastoji od višemilijunskih nekretnina u Atlanti, Los Angelesu i Wyomingu.

Godine 2016. prodao je kuću poduzetniku Davidu Turneru, a glumac Steve Harvey (64) od Tylera je prošle godine kupio kuću za 15 milijuna dolara. No to nije sve.

Perry posjeduje ljetnikovac vrijedan 18 milijuna dolara u otmjenoj četvrti u Beverly Hillsu. Tamo je ugostio Meghan Markle (39) i princa Harryja (36).

Vila ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica. Pomogao im je nakon što su donijeli odluku kako napuštaju kraljevske dužnosti u Velikoj Britaniji i otišli u Los Angeles. 

Podigli su prašinu nakon odluke, a o njima su pisali svjetski mediji. A u središte pozornosti ponovno su došli nakon dugoočekivanog intervjua s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67).

NEVJEROJATNE BROJKE Intervju Harryja i Meghan je pratilo 17 milijuna Amerikanaca

Iznijeli su šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, a najviše je zaintrigirala činjenica kako se obitelj bojala neće li njihov sin Archie biti 'precrn'. 

Harry je napomenuo kako je želio i morao zaštititi svoju obitelj te da je shvatio kako Meghan proživljava istu sudbinu kao njegova pokojna mama, princeza Diana. Tvrdi kako su morali otići i započeti novi život. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MaRio1122 10.03.2021.

    Što znači onaj naslovčić ispod slike "VRIJEDNOJ 18 MILIONA DOLARA"?

  • Senilio, The Presidente 09.03.2021.

    Pljesak za mogula Tylera Perrya. Da nije bilo njega, 30+ godišnja dječica u egzilu sa desecima milijuna dolara i funti na računu morali bi živjeti u iznajmljenom dvosobnom stanu na 12. katu nebodera u crnačkoj četvrti Chicaga 🤡🤡🤡

  • Magneto 09.03.2021.

    Ja ima šator za ribičiju pa se ne busam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare