Obavijesti

Show

Komentari 3

Mogul Tyler Perry pomogao je Meghan i Harryju: Ugostio ih u vili nakon odlaska iz Britanije

Mogul Tyler Perry pomogao je Meghan i Harryju: Ugostio ih u vili nakon odlaska iz Britanije
9

Perry posjeduje i ljetnikovac u otmjenoj četvrti u Beverly Hillsu. Tamo je ugostio Meghan i Harryja nakon što su donijeli odluku kako napuštaju kraljevske dužnosti u Velikoj Britaniji

Neto vrijednost američkog glumca Tylera Perryja (51) procjenjuje se na milijardu dolara, piše businessinsider. Forbes je njegovo carstvo podijelio na pet ključnih područja koja uključuju novac i ulaganja, udio u usluzi BET+ i njegove studije u Atlanti i Georgiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jedan od njegovih najpoznatijih projekata je filmska franšiza 'Madea', u kojoj se sam Perry oblači u crnkinju i igra naslovnu ulogu. Napravio je 11 filmova u 15 godina. Osim što je uspješan redatelj, scenarist i glumac, Tyler je ostvario puno poslovnih partnerstva.

Godine 2015. izdvojio je 30 milijuna dolara i kupio parcelu od 300 hektara u Atlanti gdje danas ima studio, za koji Forbes procjenjuje kako vrijedi 280 milijuna dolara. Tijekom godina izgradio je impresivan portfelj nekretnina koji se sastoji od višemilijunskih nekretnina u Atlanti, Los Angelesu i Wyomingu.

Tyler Perry Hollywood Walk of Fame Ceremony

Godine 2016. prodao je kuću poduzetniku Davidu Turneru, a glumac Steve Harvey (64) od Tylera je prošle godine kupio kuću za 15 milijuna dolara. No to nije sve.

Perry posjeduje ljetnikovac vrijedan 18 milijuna dolara u otmjenoj četvrti u Beverly Hillsu. Tamo je ugostio Meghan Markle (39) i princa Harryja (36).

Vila ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica. Pomogao im je nakon što su donijeli odluku kako napuštaju kraljevske dužnosti u Velikoj Britaniji i otišli u Los Angeles. 

Podigli su prašinu nakon odluke, a o njima su pisali svjetski mediji. A u središte pozornosti ponovno su došli nakon dugoočekivanog intervjua s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67).

Intervju Harryja i Meghan je pratilo 17 milijuna Amerikanaca
Intervju Harryja i Meghan je pratilo 17 milijuna Amerikanaca

Iznijeli su šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, a najviše je zaintrigirala činjenica kako se obitelj bojala neće li njihov sin Archie biti 'precrn'. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Harry je napomenuo kako je želio i morao zaštititi svoju obitelj te da je shvatio kako Meghan proživljava istu sudbinu kao njegova pokojna mama, princeza Diana. Tvrdi kako su morali otići i započeti novi život.