To je to što me zanima!

Moja Vjekoslava bila je baš ista kao lik Sandy iz filma Briljantin

Imamo iste interese, ali ne one materijalne. Mi smo više od supružnika. Galamim i sve mora biti po mom, ali posljednja je njezina, kaže kroz smijeh Tonči Huljić
Vidi originalni članak

Kad sam imao 17 godina, svi iz moje generacije obožavali su ‘Briljantin’. Ugledavši Vjekoslavu (50) shvatio sam da je ista glavna glumica Olivia Newton John. 

Godinu dana sam je pokušavao naći, a kad sam je drugi put vidio, postala mi je supruga, rekao je Tonči Huljić (52).
 Od prvog susreta s plavokosom ljepoticom prošlo je 35 godina, a danas ih vežu stabilan brak, sin Ivan (26) i kćer Hana (23) te uspješna poslovna suradnja. 


- Imamo iste interese, ali ne one materijalne. Mi smo više od supružnika. Galamim i sve mora biti po mom, ali posljednja je njezina - kaže kroz smijeh Huljić. Osim što se sprema za svirke s bendom Madre Badessa, glazbenik s Ivicom Ivaniševićem radi koncertnu predstavu, a Branko Đurić Đuro po njegovoj zamisli radi scenarij za kratki igrani film. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vilim 09.06.2014.

    Oboje su proizvođači najvećeg glazbenog dreka na ovim prostorima koje uglavnom izvodi Rozga koja jadna ne zna kada treba obući gaćice a kada nastupa bez gaćica.Ovo dvoje pohlepnih likova glumata skladan bračni par koji će za hrpu eura producirati najveće glazbeno smeće, fuj !!!...

  • žaki_1 09.06.2014.

    Svaka joj čast što je toliko izdržala uz njega

  • ZumZumZg 09.06.2014.

    preodvratan par

Komentiraj...
Vidi sve komentare