To je to što me zanima!

'Moje ime je Jean-Claude Van Damme i bio sam jako poznat'

Iako će ga malo tko, ako itko, svrstati među dobre i kvalitetne umjetnike, Jean-Claude Van Damme je još uvijek jedan od glumaca koji će svojom izvedbom privući mnoge poglede
Vidi originalni članak

Premda je malo tko to očekivao, Jean-Claude Van Damme proživljava neku vrstu renesanse u kojoj ga obožava sve veći i veći broj fanova. Glumac je tako prije nekoliko godina snimio sada već na stotine različitih načina parodiranu reklamu u kojoj radi 'špagu' između dva Volvova kamiona.

A nakon pojavljivanja u serijalu 'Plaćenici' i karijera mu je na usponu jer je glumac dobio i ponudu za glumu u jednoj seriji. Pilot za seriju 'Jean-Claude Van Johnson' snimljen je prošle godine, a sada smo dobili i vijest kako je cijela prva sezona na putu.

U seriji ova akcijska zvijezda glumi samog sebe kako prihvaća poslove u raznim lošim filmovima koje se snima diljem svijeta, a sve kako bi prikrio činjenicu da je posebni agent.

No s vremenom se i Jean-Claude Van Johnson, kako mu je ime u seriji, mora umiroviti. Ali iz mirovine će ga vratiti slučajni susret s izgubljenom ljubavi. Ovaj put, Johnson će biti smrtonosniji no ikad prije.

Pogledajte video

Premda je serija imala pilot već prošle godine, još uvijek nije dostupna. Produkcijska tvrtka iza svega, Amazon, malo je šutljiva oko svega. Ipak se nadamo kako to ne znači da je serija otpisana, već da se Amazon 'pravi misterioznim'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ZgZoki 17.10.2017.

    gledao sam pilot seriju jos pred par mjeseci. krepo od smijeha. preporucujem !

  • contreras 16.10.2017.

    dajte sve I jednu njegovu kazetu imao,kickkoxer,street fighter,twinns zbog njeg sam se naistezo prepona u djetinjstvu haha.legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare