To je to što me zanima!

Momačka u Beogradu: Marko Tolja tulumari po splavovima

USKORO VJENČANJE Pjevač Tolja i manekenka Ivančević u vezi su od 2011., a nedavno su obavili i predbračni tečaj kod svećenika
Vidi originalni članak

U Beograd je otišlo '12 apostola', našalio se pjevač Marko Tolja (33), koji s najboljim prijateljima odbrojava zadnje dane do svog vjenčanja s manekenkom Anom Ivančević. S njim je u društvu i voditelj Ivan Vukušić (36), a veselo društvo došlo je vlakom. 

Iako je Tolja najavio da će vjenčanje biti intimno, momačku večer odlučio je proslaviti 'glasno'. Društvo je posjetilo poznati beogradski restoran u Skadarliji i zapjevalo sa sviračima uz pjesme Đorđa Balaševića. Kasnije su se zaputili i na splavove gdje su zaplesali i opustili se uz koju 'čašicu više'.

Društvo se našalilo s Toljom, pa su im konobari na podlozi s pićem napisali 'game over' odnosno 'kraj igre' što se tiče drugih žena. Marko se inače svojedobno pohvalio kako je sretan što njegova zaručnica nije ljubomorna na djevojke u njegovom okruženju.  

- Mi jedno drugome jako vjerujemo i odlično funkcioniramo - izjavio je pjevač.

Tolja i Vukušić obukli su se u 'crno-bijelu' verziju zbog čega su mnogi pomislili da je upravo voditelj kum. 

Marko i Ana u vezi su od 2011., a nedavno su obavili i predbračni tečaj kod svećenika. Par svoje fotografije ne objavljuje na društvenim mrežama jer se manekenka ne želi eksponirati. Prvi put su se javno pojavili prije sedam godina na koncertu Olivera Dragojevića u Lisinskom. 

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Pogledajte novi gastro serijal 24sata 'Ljubav ide kroz želudac':

Idi na 24sata

Komentari 110

  • brgud 03.06.2018.

    Jadni mi sa estradom kojoj je Srbija san , najbolje da se presele u Srbiju

  • mimara 03.06.2018.

    tolja nekako si mi bio simpatican ali sada te ne mogu vise smisliti .Zar od svih destinacija ides u Beograd na cajke .Sram te bilo.U svakom slucaju svako dobro u budicem zivotu

  • zeljkotheman 03.06.2018.

    Zar nije taj momak gay!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare