To je to što me zanima!

Momčilo Otašević o razvodu od Jelene Perčin: 'Mislio sam da je smak svijeta. Teško je sve to...'

Otkrio je da vrijeme s djecom koliko god mu to dopuštaju njegov natrpani raspored i druge okolnosti. Gledateljima ispred malih ekrana najpoznatiji je po ulozi Janka u seriji 'Kumovi'
Vidi originalni članak

Za kraj braka crnogorskog glumca Momčila Otaševića (33) i Jelene Perčin (42) doznalo se u siječnju, a glumac je sada progovorio o razvodu.

24 PITANJA Ana Uršula Najev podijelila najgori trač o sebi: 'Čula sam da sam razaračica obitelji'

Glumcu ispočetka nije bilo lako, ali je utjehu pronašao u obitelji.

- Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu - objasnio je glumac za srpsku Gloriju.

Otkrio je da vrijeme s djecom koliko god mu to dopuštaju njegov natrpani raspored i druge okolnosti. Gledateljima ispred malih ekrana najpoznatiji je po ulozi Janka u seriji 'Kumovi'.

- Najveće zadovoljstvo predstavlja mi boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njezinu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trampolinu ili na penjanje. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet - rekao je te dodao da jedva čeka zimu jer planira kćer naučiti skijati.

Jelena i Momčilo upoznali su se za vrijeme snimanja serije 'Zora dubrovačka'. Vjenčali su se pet godina kasnije, 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

ŠUŠKA SE Ante Gelo i Jelena Perčin novi su par? 'To traje već neko vrijeme'

Dubrovačka glumica tada je bila trudna s njihovim prvim djetetom, kćeri Mašom. Dvije godine kasnije, krajem studenog 2020., dobili su i sina Jakšu.

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD SI GLAZBENI EKSPERT

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ßißavac 19.03.2024.

    @snowqueen , kaj se to tamo događa kod Harley? Prosvijetli me, please

  • 07.03.2024.

    @ßißavac bibi 🙂😄

  • japanokinezjapano 22.11.2023.

    Dobro da si razmislio, zamisli sebe u najboljim godinama 60, a njoj 70.

Komentiraj...
Vidi sve komentare