To je to što me zanima!

Monroe i Moroccan se baš vole i Mariah je presretna zbog toga

Pjevačica je na Twitteru objavila je fotografiju svojih 17-mjesečnih blizanaca. Na 'fotki' se njena kći Monroe naginje prema bratu Moroccanu i daje mu pusu u obraz
Vidi originalni članak

Voliš me i da se nisi usudio zaboraviti to, napisala je pjevačica na Twitteru. 

Mariah Carey (42) na društvenoj mreži objavila je fotografiju svojih 17-mjesečnih blizanaca. Na 'fotki' se njena kći Monroe naginje prema bratu Moroccanu i daje mu pusu u obraz. Pjevačica se našalila kako ne mora brinuti da će se među njenom djecom pojaviti ljubomora jer već sad obožavaju jedno drugo. 

Pjevačica na društvenoj mreži stalno objavljuje fotografije djece. 'Fotka' ih kad spavaju, kad se igraju, kad im obuče novu odjeću koju želi pokazati, dok jedu...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nivesnina 22.09.2012.

    a joj,tko ovo piše,a i što ja ovo čitam!?

  • dadach_00 21.09.2012.

    Kakva vijest, braća se vole! Preslatka su djeca, ali dajte ljudi...dal je to stvarno tak velika vijest? Izgleda da se danas novinar može biti jako lako...pogotovo u 24 sata.

  • spirit lamp 21.09.2012.

    ovi najbogatiji u Hollywoodu ruku dajem u vatru ako ne kloniraju ili na neki drugi nacin prave djecu, jer kud bas toliko blizanaca u Hollywoodu??? Od Angeline, Julie Roberts, Mariah itd itd. Uz to, vidim da svako malo se rodi neka djevojcica tamo, rijetko djecak, pa kao da biraju da ce bas curice roditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare