To je to što me zanima!

Moore tvrdi da je razdjevičila glumca: 'Bio je sav preplašen'

Boli me kad razmišljam koliko sam bila bezobrazna prema njegovim osjećajima. Ukrala sam mu ono što je trebalo biti lijep i poseban trenutak. Bio je sav preplašen, piše glumica u svojoj biografiji 'Inside Out'
Vidi originalni članak

Zvijeda serije 'Dva i pol muškarca' Jon Cryer (54) negirao je tvrdnje da ga je glumica Demi Moore (56) razdjevičila. Bivša supruga Ashtona Kutchera (41) u biografiji 'Inside Out' napisala je kako je oduzela Jonu djevičanstvo za vrijeme snimanja filma 'No Small Afair' iz 1984. godine, te da se zbog toga osjeća poprilično loše. 

- Boli me kad razmišljam koliko sam bila bezobrazna prema njegovim osjećajima. Ukrala sam mu ono što je trebalo biti lijep i poseban trenutak. Bio je sav preplašen - napisala je glumica u knjizi, a Cryer joj je ubrzo odgovorio na društvenim mrežama i objasnio kako 56-godišnjakinji ne treba biti žao jer on tad nije bio djevac.

- Dobra stvar u tome je što se Demi ne mora više osjećati loše zbog toga, iako sam siguran da je zbog mojih vještina i zaprepašćenom izrazu lica s razlogom mislila da sam djevac. Djevičanstvo sam izgubio u srednjoj školi - napisao je glumac na svojem Twitter profilu te priznao kako je bio zaljubljen u glumicu za vrijeme turbulentnog perioda u njegovom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad ne bi žalio zbog toga, ona me uvijek privlačila - dodao je Jon koji je ostao slomljen kad je nakon njihove kratke romanse, Demi nastavila vezu s novim dečkom. 

Osim toga, Demi je u biografiji šokirala čitatelje pišući o incidentu koji je imala sa svojom majkom. Kad je Demi još bila dijete, majka joj se predozirala, a ona joj je tada rukama 'čupala' pilule iz grla. S 15 godina bila je silovana, a muškarac koji je to učinio, njezinoj je majci platio 3000 kn nakon toga. 

- 'Kakav je osjećaj biti tako prodana?', pitao me nakon. To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja - piše u knjizi Moore. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 26.09.2019.

    tko ne bi volio s njom biti lijepa je

  • Mercedes s klasa 26.09.2019.

    Ajmo budimo realni 90% tzv. Hollywooda je sodoma i gomora

  • Ivy-69 26.09.2019.

    I ova ostarila pa pukla ko kokicq

Komentiraj...
Vidi sve komentare