Obavijesti

Show

Komentari 15

Moore tvrdi da je razdjevičila glumca: 'Bio je sav preplašen'

Moore tvrdi da je razdjevičila glumca: 'Bio je sav preplašen'
3

Boli me kad razmišljam koliko sam bila bezobrazna prema njegovim osjećajima. Ukrala sam mu ono što je trebalo biti lijep i poseban trenutak. Bio je sav preplašen, piše glumica u svojoj biografiji 'Inside Out'

VIDEO

Zvijeda serije 'Dva i pol muškarca' Jon Cryer (54) negirao je tvrdnje da ga je glumica Demi Moore (56) razdjevičila. Bivša supruga Ashtona Kutchera (41) u biografiji 'Inside Out' napisala je kako je oduzela Jonu djevičanstvo za vrijeme snimanja filma 'No Small Afair' iz 1984. godine, te da se zbog toga osjeća poprilično loše. 

- Boli me kad razmišljam koliko sam bila bezobrazna prema njegovim osjećajima. Ukrala sam mu ono što je trebalo biti lijep i poseban trenutak. Bio je sav preplašen - napisala je glumica u knjizi, a Cryer joj je ubrzo odgovorio na društvenim mrežama i objasnio kako 56-godišnjakinji ne treba biti žao jer on tad nije bio djevac.

- Dobra stvar u tome je što se Demi ne mora više osjećati loše zbog toga, iako sam siguran da je zbog mojih vještina i zaprepašćenom izrazu lica s razlogom mislila da sam djevac. Djevičanstvo sam izgubio u srednjoj školi - napisao je glumac na svojem Twitter profilu te priznao kako je bio zaljubljen u glumicu za vrijeme turbulentnog perioda u njegovom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

- Nikad ne bi žalio zbog toga, ona me uvijek privlačila - dodao je Jon koji je ostao slomljen kad je nakon njihove kratke romanse, Demi nastavila vezu s novim dečkom. 

The MET Gala 2019 - New York

Osim toga, Demi je u biografiji šokirala čitatelje pišući o incidentu koji je imala sa svojom majkom. Kad je Demi još bila dijete, majka joj se predozirala, a ona joj je tada rukama 'čupala' pilule iz grla. S 15 godina bila je silovana, a muškarac koji je to učinio, njezinoj je majci platio 3000 kn nakon toga. 

- 'Kakav je osjećaj biti tako prodana?', pitao me nakon. To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja - piše u knjizi Moore. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

Pokretanje videa...

13:24

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...