To je to što me zanima!

'Mora' na premijeru filma: Jolie neće biti na tetinom sprovodu

Angelinina teta, Debbie Martin, preminula je u nedjelju u 62. godini od raka dojke. Sprovod je zakazan za nedjelju popodne, a Jolie će tada biti na Bradovoj premijeri
Vidi originalni članak

Premijera novog filma Brada Pitta (49), 'World War Z', bit će u nedjelju u Londonu, a sprovod Angelinine tete zakazan je za nedjelju u podne u Kaliforniji. Angelina Jolie (37) odabrala je biti uz dragog na premijeri pa stoga neće moći doći na sprovod svoje tete koja je umrla u nedjelju u 62. godini od raka dojke. 

- Radimo posljednje pripreme za sprovod. Očekujemo da će sprovod biti u podne u nedjelju na groblju El Camino Memorial u Sorrento Valleyju u Kaliforniji. Angelina će u nedjelju biti u Londonu pa neće moći doći na sprovod, ali cijelo vrjieme se čuje s nama i ostalim članovima obitelji, a to nam je puno značilo - rekao je Ron, suprug pokojne Debbie, za E! News.

Angelina Jolie inspiraciju pronašala u Debbie

Glumica je nedavno objavila kako je napravila dvostruku mastektomiju zato što je imala 87 posto šanse da dobije rak dojke jer ima opasni BRCA1 gen, koji su imale i njezina majka, koja je također preminula od raka, ali i Debbie.

- Debbie je zapravo neopjevana heroina ove priče jer je ona bila prva žena u obitelji Bertrand koja je išla na preventivnu operaciju zbog mogućnosti da dobije rak. Ona je bila svijetla inspiracija za Angelinu i poticaj za njezinu odluku da napravi dvostruku mastektomiju - rekao je jedan od članova Debbiene obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • stravaxx 31.05.2013.

    nije to bila samo mastektomija. sigurno je nešto i cerebralno odstranjeno.

  • Simba01 31.05.2013.

    Kao prvo: tko piše a ne što piše. Piše 24sata. Dakle.... kao drugo: Možda žena ne želi milijun paparazza i fotoreportera na tetkinoj sahrani. Možda želi da žena ima dostojanstven ispraćaj, možda će ona doći navečer, u miru se oprostiti. kao treće: Bože sačuvaj što ste jalni, katastrofa. Popljuvali bi vlastitu mater, samo da popljujete nekog.

  • Sreca 31.05.2013.

    toliko, o toj velikoj ljubavi prema tetki i zalosti.... al ipak je novac preci.... eee boze.... bolje da sutim

Komentiraj...
Vidi sve komentare