To je to što me zanima!

Morbidno: Liječnik je snimio selfie s Joan tijekom operacije

Uz to što se fotografirao s komičarkom dok je bila pod anestezijom, liječnik je izveo biopsiju glasnica na koju Joan nije pristala. Nakon toga glasnice su joj jako otekle
Vidi originalni članak

Anestezije se bojala kao vrag tamjana i to zato što je imala problema sa srcem pa se bojala da se neće probuditi kad je uspavaju. To što je Joan Rivers bio jedan od većih životnih strahova, liječniku koji joj je operirao glasnice bila je prilika za zabavu. 

Dok je pokojna komičarka ležala na operacijskom stolu, liječnik je svojim mobitelom snimio selfie s njom. Uz to, napravio je biopsiju glasnica koja nije bila isplanirana. Liječnik nije imao ni dozvolu za takav zahvat jer Rivers nije potpisala da na njega pristaje. 

Čim je liječnik počeo s biopsijom, Joan su glasnice počele oticati. Drugi liječnik koji je Joan operirao, Lawrence Cohen, nije mogao pomoći. Joan je prestala disati i ubrzo je bila u komi. 

Kći pokojne komičarke, Melissa (46), razmišlja o podnošenju tužbe protiv bolnice i liječnika koji su joj operirali majku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_383511 17.09.2014.

    Da je to tak kak tu pise, kcerka bi odmah poslije sprovoda podnjela tuzbu! i to milijunsku! a nebi "razmisljala hoce li ih tuziti". mos misliti

  • kung fu panda 17.09.2014.

    onda nije čudo što je operacija pošla krivo

  • Little Tut 17.09.2014.

    Tom liječniku treba oduzeti licencu - to je potpun disrespekt pacijeta, koji mu se povjerio u ruke - snimati selfie sa pacijentom u anesteziji???? A ovo dalje da i ne spominjem, biopsija bez dozvole sa smrtnim ishodom. Kćerka nema što razmišljati, a bogme ni tužiteljstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare