To je to što me zanima!

'Morska sirena' Vlatka navukla se na ronjenje u Dubrovniku

Pjevačica ove godine ponovno ljetuje u Dubrovniku. U ronjenje se zaljubila prije dvije godine. Uz pomoć profesionalnih ronilaca ponovno se prepustima čarima dubina
Vidi originalni članak

U nekom drugom svijetu si, tako je mirno i tiho pod vodom. Praktički možeš meditirati, kaže Vlatka Pokos (41).

U ronjenje se zaljubila prije dvije godine. Uz pomoć profesionalnih ronioca ponovno se prepustila čarima morskih dubina. Isprva je imala tremu, no smirili su je instruktori.

- Prošla sam pola tečaja. Svima bih preporučila ronjenje. Gledaš ribice, hobotnice, totalno opuštanje i ulaganje u sebe - zaključila je Vlatka.

Pjevačica ove godine ponovno ljetuje u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • RimaKindese 22.08.2011.

    ...sad ćete vidjet na godinu...naslova i naslova....Sopek zaronila na 70 m, Pišek ronila sa delfinima, Maja Morales i Simona zajedno s Antom Gotovcem zaronile na dubinu od 5674 metra i nisu se znali vratiti, Ava Karabatić ući na fakultetu što je ronjenje...zadnji puta navukla ronilačko odijelo i boce, pa otišla skakat padobranom, Marko Grubnić stilski opremio Karleušu za zaron od jednog metra gdje je ova otkrila da u moru ima riba ....itd....uglavnom mislim da će na godinu to biti in hobi među tzv. celebovima, a naše podmorje više nikad neće biti isto, ali će nas novinari imati čime maltretirati....

  • branko3005 22.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rimad001 22.08.2011.

    bolje da pišu o našem antiši i simonici,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare