To je to što me zanima!

'Mother!': Paranoja i kultisti dolaze po Jennifer Lawrence

Jedna od najbitnijih glumica današnjice, Jennifer Lawrence, odlučila se pojaviti i u psihološkom trileru. Kako nam se čini, posve je moguće da će glumica još jednom primiti Oscara
Vidi originalni članak

Jennifer Lawrence smo kroz njenu karijeru pratili u nekoliko serijala, kao što su 'X-Men' i 'Igre gladi'. Uz te fantastične serijale se glumica pojavila i u nekoliko nezavisnih filmova, što komedija, što drama. No glumica je do sada glumila u samo jednom triler-hororu, pa bismo rekli da se kloni takvog žanra.

Ove godine nam dolazi drugi horor film Jennifer Lawrence, i već po prvom foršpanu možemo reći da će se glumica naći u pravim problemima.

U filmu neobičnog naslova, 'mother!', pratimo par koji se neugodno iznenadi kada im se na večeri pojave gosti koje nisu očekivali. Ubrzo nakon dolaska nepozvanih gostiju, čudni događaji krenu oblikovati jedno jako neobično veče.

Pogledajte jezivi foršpan

U 'mother!' se u glavnoj ulozi nalazi gore spomenuta Jennifer Lawrence, a podršku joj daju Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris kao i braća Domhnall i Brian Gleeson, a pridružila im se i Kristen Wiig.

Film režira Darren Aronofsky, a u kinima bi se trebao pojaviti sredinom rujna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splicanka'92 14.08.2017.

    jedva cekam!!! obozavam Darrena Aronofskog

Komentiraj...
Vidi sve komentare