To je to što me zanima!

Možda sam Hloverki kao sin, ali ona meni nije majka

Mislav Bago kaže da bi 'puknuo’ da radi od 9 do 5 u nekom uredu. Zato mu je ponuda Nove TV bila najbolja. Reporterskim poslom je zadovoljan
Vidi originalni članak

Na Novoj TV neću imati vlastitu emisiju, niti mi je to želja. Novinar sam i time sam zadovoljan. Radim posao koji najviše volim, kaže Mislav Bago. Sporazumni raskid ugovora s HRT-om zatražio je prije nešto više od mjesec dana nakon dugog razmišljanja i nezadovoljstva situacijom na HTV-u. Najteže mu je, ističe, bilo donijeti odluku da odlazi, a sve nakon toga išlo je lako i brzo. Šuškalo se da će biti savjetnik na Z1 ili Mesićev glasnogovornik, a Bago tvrdi da se za ponudu Nove TV doslovce odlučio preko noći.
- Vjerojatno bih 'puknuo’ da radim u nekom uredu i u 17 sati gasim kompjutor ili da sam neki direktorčić - kazao je Bago za Jutarnji list. Urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić pokušala ga je odgovoriti od odlaska. Izjavila je da su razgovarali poput majke i sina te da joj je Bago poput djeteta. On nju baš i ne vidi tako.
- Ona je za mene uvijek bila samo kolegica ili šefica, a njene izjave neću komentirati - rekao je Bago, čije je nezadovoljstvo počelo s Hloverkinim povratkom na HRT.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cifa 10.01.2009.

    Budaletina!

  • drug Tito_1 09.01.2009.

    Mogo si otić van ekrana, već si dosadan.

  • valdop 09.01.2009.

    mislave svaka čast, samo se čudim da nisi ranije napustio onu lisicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare