To je to što me zanima!

'Možda traži signal': Snježana Mehun ne javlja se iz Konga

Prijatelji poduzetnice i dizajnerica našalili su se da, poput Melanie Trump, mijenja odjeću tijekom puta. Mehun je blagdansko vrijeme odlučila provesti u Africi
Vidi originalni članak

Snježana Mehun Novu godinu dočekat će u toplijim krajevima. Poduzetnica se obožavateljima prekjučer pohvalila kako je sretno sletjela u Ruandu, no kasnije se nije javljala.

Zabrinuti obožavatelji počeli su se pitati je li stigla u Kongo te uživa li na afričkom kontinentu ili samo traži signal za internet?

- Snježo, ipak se ti nama vrati kući, doma je najljepše - poručio je Mehun jedan od obožavatelja. Poduzetnica je pozirala u zračnoj luci 'Franjo Tuđman' u haljini svog brenda Duchess, s visokim prorezom koji joj ističe noge. No kada je sletjela u Afriku, Mehun je bila odjevena u sportsku odjeću. 

Snježana je prije nekoliko dana proslavila rođendan, a 'zaružila' je i u Dubaiju. 

Poduzetnica koja trenutno sudjeluje u kulinarskom showu ljeto je provela na našoj obali, a posebno se zabavila u Dubrovniku čijim centrom se prošetala u prozirnoj mrežastoj haljini ispod koje je imala samo badić.

- Ipak me nisu uhiti jer styling malo baca na 'Igru prijestolja - tada je komentirala Mehun.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 1955 28.12.2017.

    Čega je ona poduzetnica ?

  • Anelej097 28.12.2017.

    Hhahahhahahaha. Bas je kao gospodja Trump. Miljama je ona od nje. Prva dama je zaista dama u punom smislu te riječi dok ova Mehunka kao kvartvovski kontejner

  • uhljeb 27.12.2017.

    koliko vam plača ova baba da objavljujete njene slike

Komentiraj...
Vidi sve komentare