To je to što me zanima!

'Može se reći da ih je Michael zlostavljao, ali to ih nije ubilo'

Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetski ili djetinjstvom kakvo je imao. Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega, izjavila je Barbra Streisand
Vidi originalni članak

Američka pjevačica i glumica Barbra Streisand (76) zgrozila je javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu 'Leaving Neverland' o Michaelu Jacksonu i sve glasnijim šuškanjima o njegovoj pedofiliji. Osvrnula se točno na izjave Wadea Robsona (36) i Jamesa Safechucka (41).

- Može se reći 'zlostavljani', ali ta djeca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu tako da ih nije ubilo - rekla je Barbra. Time je šokirala čitatelje novina 'The Times of London', ali tu nije stala s bizarnim izjavama. 

Barbra vjeruje navodima Robsona i Safechucka te ih žali isto koliko i Jacksona. Tvrdi da krivnja leži u roditeljima žrtava. 

- Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetski ili djetinjstvom kakvo je imao. Žao mi je djece, žao mi je njega. Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega - izjavila je Streisand. 

Na njezine izjave reagirao je i redatelj dokumentarca Dan Reed (54).

- Nije ih ubilo? Barbra Streisand, jesi li zaista to rekla? - upitao jeu je Dan putem Twittera. 

Ovim potezom glumica i pjevačica izgubila je mnogo obožavatelja jer su ju odmah počeli 'gledati drukčijim očima'. 

- Zapalit ću njezine ploče nakon ovog. Za mene je gotova, zauvijek - pisali su 'bivši obožavatelji' na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lovric 25.03.2019.

    izgleda da je Barbara malo skrenula............sa puta hahha

  • 24.03.2019.

    Je li moguće? Zar i dalje 24 sata ne propitkuju njihovu priču čak ni malo? Uvijek vjerujemo žrtvi. To se zove "kriv dok se ne dokaže suprotno". Upravo je takav mentalitet zašto je inkvizicija bila stvar. Neko nešto kaže protiv tebe, mrtav si. Ne možeš se obraniti. Kriv dok se ne dokaže suprotno. Sramota.

  • Sigourney 24.03.2019.

    Sve ludo ,babi Barbari ne zamjeram već je posenilila ,ima 100 godina ,ne zna što priča ,odgovornost je na MJ 99,99% jer je očito bio pedofil ,onaj jedan ,,ne "od roditelja koji su tada vjerojatno nepromišljeno dozvolili djeci da se druže sa svojim idolom ,bez pratnje ,što je danas nezamislivo spasilo bi ih od trauma .Drukčije je tada bilo vrijeme ,ko je razmišljajo o pedofiima da uopće postoje ,više su bili kao vampiri ,neko je vjerovao da to postoji a neko nije niti pomišljao da bi moglo da se takvo nešto desi njegovom djetetu ,to se moglo desiti samo nekom drugom i negdje daleko ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare