To je to što me zanima!

Možete li pogoditi tko je ovo? 'U meni čuči prava crkinja...'

Dizajner interijera i namještaja Matteo Cetinski u showu “Tvoje lice zvuči poznato” transformirat će se u članicu The Weather Girls. Pjevat će njihov hit 'It’s Raining Men'
Vidi originalni članak

Bit ću jedna malo strašnija, agresivnija, korpulentnija i crnija žena. Mislim da u meni čuči prava crnkinja, kaže Matteo (42).

Dodaje kako je to drugačije od svih dosadašnjih uloga u showu koje je imao.

- U prošlom nastupu, kad sam bio Kylie Minogue, najviše sam se bojao muškaraca na setu, a sad je vrijeme da se oni boje mene - šali se Cetinski.

Za ulogu se dosta upjevavao jer, kaže, vokalno je zahtjevna. 
- Jako me je strah toga. To je pjesma koja je po pjevanju dosta slična gospelima. Ima jako puno visokih tonova - kaže bivši pjevač. Zbog toga “čuva” glas i ne izlazi previše van s društvom. U showu bi volio dobiti priliku da imitira starijeg brata Tonyja Cetinskog (47).


- Mislim da bih ga dobro skinuo i baš bih to želio - kaže Matteo. Od glazbe je odustao nakon hita 90-ih “Arrivederci signorina”, a sad ga žiri i gledatelji propitkuju misli li se vratiti na scenu.


- Povratak u pravom smislu mi nije namjera. No ako bi do mene došla dobra pjesma koju bih osjetio na pravi način, snimio bih je - kaže dizajner interijera i namještaja. Nakon završetka showa želi otputovati na tri tjedna u New York i Los Angeles.


- Trebam odmak od štikli - zaključuje Matteo.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 28.11.2016.

    Ljudi moji ovdje fakat nekaj ne štima?!😣Zar muzički program ma tv-u nije prije svega glazba pa onda enterteiner Show kozmetike cirkusijade i ostalih budaleština???!Ponositi se time koliko se minuta sati tjedana ili mjeseci potrošilo da se neko zmaże ka jedna Prominencija,a za ostale umjetničke gluposti daj šta daš?Koje urlanje!Fakat Mačja DERAČA!Halo glazbenici,kritičari..određivači nivoa..ubacite i koju umjetničku..npr:vježbanje solo izvođenja..lažiranje bar vokala koji prate da baš sve ne zvuči šuplje bez harmonije ,da ne govorim o falšanju??Urlanje..sory..nivo cirkusa..😔

  • 26.11.2016.

    min.eu fondova?

  • ludivarazdinec 26.11.2016.

    gay.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare