To je to što me zanima!

Možete li vjerovati da je ovo starija sestra G. Clooneyja?

POTPUNO SU RAZLIČITI Adelina i George nisu nimalo fizički slični, a žive i potpuno drugačijim životima. To ih ipak nije spriječilo da budu u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, George Clooney (53) i njegova starija sestra Adelina Zeidler (54) nemaju gotovo nikakve sličnosti. Osim što ni fizički nemaju nikakve sličnosti, žive i potpuno drugačijim životima.

Glumac, koji je prošlog vikenda rekao sudbonosno 'da' Amal Alamuddin (36) vodi glamurozan život holivudske zvijezde, dok njegova sestra, inače majka dvoje djece, živi mirnim životom u istoj ulici kao i njihovi roditelji u mjestu Augusta u SAD-u. Ipak, njih dvoje ostali su bliski.

Foto: Adelia Zeidler/Facebook

Adelina je bila svom mlađem bratu na vjenčanju prošlog mjeseca. Prije dvije godine, kada je izgledalo da se vječiti neženja nikada neće smiriti i kada su čak kružili tračevi da je homoseksualac, sestra je glumca žestoko branila. 

- Teško mi je shvatiti da je moj mlađi braco seks-simbol. Svi ga kod kuće zbog toga zezamo - rekla je Adelina tada.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • labelo 02.10.2014.

    pa slični su, samo je ona žensko i pretila

  • 02.10.2014.

    članak je odvratan. stvarno izgleda ko neko sprdanje sa ženom. a iskreno ni meni nije jasno zašto je clooney neki seks simbol.

  • dalmatinac032 02.10.2014.

    Novinari 24 sata,vi nama koji put opalite kaznu na neki komentar za neki članak,jer navodno prekršimo neko vaše pravilo,još nan i pritite da čete nan blokirat profil na 24 sata,a ja bi vama opalia znate koju kaznu za ovaj članak,jer ste ovin s bezobraznin člankon ne samo uvridili njegovu sestru,nego ste i pokazali da nemate niti malo poštovanja...Sram neka vas bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare