To je to što me zanima!

Mrkvica i Marko nastupili u istoj epizodi 'Običnih ljudi'

Mrkvica je glumio u nekoliko sapunica te je bio zaštitno lice kampanje Borisa Banovića. Marko je pak pobijedio u epizodi showa "Kruške i jabuke"
Vidi originalni članak

Nekim stanarima sudjelovanje u ovogodišnjem Big Brotheru nije i prvo pojavljivanje pred kamerama. Ivan Mitrović, poznatiji kao Mrkvica, i Marko Deša glumili su u nekoliko hrvatskih sapunica. Mrkvica je osim angažmana u "Običnim ljudima" i "Zabranjenoj ljubavi" radio i na raznim spotovima te nosio revije za modnu agenciju Suzy. Prije ulaska u Kuću bio je zaštitno lice kampanje Fashion Gurua za njegovu modnu liniju.
- Znam da je glumio u "Običnim ljudima", a imao je i malu ulogu u "Zabranjenoj ljubavi" - ispričala nam je njegova sestra, Marija Đurđević. Marko Deša također je glumio u sapunicama.
- Nemam pojma što je glumio u "Običnim ljudima", ali znam da je imao ulogu i u "Uroti". Na taj način je zarađivao novac dok je studirao. Ne gledam to, ali znam da je u srednjoj školi bio u showu "Kruške i jabuke". On i prijatelj su i pobijedili - rekla je njegova mama Željka. HTV je nedavno počeo reprizirati epizode "Običnih ljudi", a u jednoj od njih se zajedno pojavljuju upravo ova dva stanara Big Brother kuće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beskoristan 06.11.2008.

    Nije da to gledam,al baš me zanima u čemu si ti to uspel da ih tak pljuješ...

  • lalaxy 06.11.2008.

    nema šta...u jakim projektima su se okusali...........zivili oni meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare