To je to što me zanima!

Mrle priznao: 'Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, jako sam osjećajan...'

Dečki su najavili su da će u Liverpoolu dati sve od sebe da naprave spektakl i Hrvatsku predstave na najbolji mogući način
Vidi originalni članak

Riječki rokeri iz grupe Let 3 smatraju kako zasluženo idu u Liverpool predstavljati Hrvatsku na Eurosongu i da se dobro nose s medijskom pažnjom koju su izazvali pjesmom 'Mama ŠČ!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Let 3' je prokomentirao Billboardovu top ljestvicu najslušanijih. 

- Mi ništa ne mijenjamo, imamo uvijek istu energiju, mi smo sebi uvijek isti, neki put si tu, neki iznad, neki malo ispod, ali što je to Billboard? Je li to neka lova? Ja ni ne znam čemu to služi, ako nije lova ne zanima me - rekao je Damir Martinović Mrle (61) u bravo! live-u.

Dečki iz grupe su otkrili kako su dali sve od sebe i da idu do kraja te se trude da cijeli nastup bude najbolje osmišljen. Najavili su da će u Liverpoolu dati sve od sebe da naprave spektakl i Hrvatsku predstave na najbolji mogući način.

REAKCIJE SU ODLIČNE Let 3 je otkrio gdje će nastupiti prije odlaska na Eurosong

Mrle je prokomentirao i novu verziju pjesme 'Sam u vodi' s albuma 'Two dogs fucking' i suradnje s pjevačicom Terezom Kesovijom (84).

 - Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, to je emocija, doista sam duboko osjećajan - priznao je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lamrak67 19.03.2023.

    Još bi ih se moglo potrošiti obojicu i na tursku i na meksičku sapunicu, sve lijepe poruke ljubavi slobode i mira. Bravo Prlja i Mrle.

  • Sokreheavygun29 18.03.2023.

    De ba drogeraši ba

  • Hell_on_wheels 17.03.2023.

    Svaka cast letu 3 al ovaklj lik ne djeluje bas normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare