To je to što me zanima!

Mršava Janica Kostelić je otkrila trbušnjake na plaži

U Lumbardi na Korčuli skijašica je s bratom Ivicom guštala igrajući picigin. Odjevena u kratke hlačice te u bikiniju pokazala je 'pločice' na svom trbuhu
Vidi originalni članak

U bikiniju na prugice i u kupaćim kratkim hlačama do koljena Janica Kostelić (28) zatrčala se u more. Udarila je žutu lopticu koju joj je dobacio brat Ivica (31). Brat i sestra Kostelić petak popodne proveli su u plićaku igrajući picigin.
S još tri prijatelja napravili su krug i dodavali se lopticom trudeći se da što dulje ostane u zraku. Na plaži u Lumbardi na Korčuli Janica je pokazala novu liniju. Mršave ruke i pločice na trbuhu dokaz su koliko joj godi odmor na moru. Prije dvije godine Janica je zablistala u ljetnoj haljini. Tada je izjavila kako jednostavno jede puno ribe i dugo pliva pa se kilogrami sami tope.
Nositeljica četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne već je osam mjeseci u vezi s asistentom koordinatora Međunarodne skijaške federacije, Švicarcem Danielom Haimerleom (33). Ne zna se jesu li on i Ivičina djevojka, bivša islandska skijašica Elin Arnarsdottir (24), stigli na Jadran.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zubicvila 26.07.2010.

    btw, svatko ima svoj ukus, al kad bi birala između Janice i recimo Pišekice, odabrala bi Janicu jer je žena barem prirodna, a ova puna botoxa, još malo bude ko Morićka! Užas živi!

  • graziella 26.07.2010.

    Sto starija,to zgodnija .

  • gena 26.07.2010.

    ma Janica mi je tako draga !!!!!!! jako dobra i ljubazna djevojka

Komentiraj...
Vidi sve komentare