To je to što me zanima!

Mrtvi Michael Jackson je po zaradi čak ispred Elvisa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tvornica novca - Godinu dana nakon smrti kralj popa zarađuje više nego ikad. Nasljednici su ipak uspjeli izbjeći bankrot koji im je ozbiljno prijetio
Vidi originalni članak

Michael Jackson umro je lani 25. lipnja, u 50. godini, od srčanog udara. Nakon smrti Jackove su albume prodali u 30 milijuna primjeraka. Prema procjenama časopisa Forbes, u 2010. godini pjevač bi trebao “okrenuti” šest milijardi kuna. Vrtoglava zarada omogućila je Jacksonovim nasljednicima da izbjegnu bankrot. Michael je veći dio bogatstva ostavio djeci, Princeu Michaelu (13), Paris (12) i Princeu Michaelu II (8). Prošle je godine Jacko bio najprodavaniji pjevač u Americi. Više od milijardu kuna zaradio je i film “This Is It”, u kojem su prikazali njegovu posljednju turneju. Ogorčena obitelj razočarana je jer je Jacko mnogo vredniji mrtav nego živ.
- Ne osjećam da moj brat ima više veze sa svim tim - smatra Michaelova sestra LaToya.

KRALJ ROCKA PO ZARADI IZA M. JACKSONA
Do smrti Michaela Jacksona “najbogatiji mrtvac” bio je Elvis Presley. Kralj rocka na godinu je zarađivao oko 290 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.09.2021.

    Super

  • collino 23.06.2010.

    Ok, ali stvarno, Michael Jackson je svjetlosnim godinama bolji od Elvisa.

  • SunTzu 23.06.2010.

    pa Elvis je mrtav 40 godina a ovaj par mjeseci...i sto je tu cudno???? daily news je po rezultatimna ankete izabro Madonnu i Elvisa kao najvece pop ikone 21 sroljeca!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare