To je to što me zanima!

Muke po 'nestašnim' oblinama: 'Dekolte mi zadaje probleme...'

Pjevačica se brine kako će obuzdati grudi dok će se u showu transformirati u raspjevane muškarce. Nives se pohvalila da je već u sedmom razredu imala bujne grudi
Vidi originalni članak

Mama se zabrinula za moju karijeru s obzirom na to da u prethodne tri sezone showa nisam bila natjecateljica. Bit će među mojim najvatrenijim navijačima, rekla je Nives Celzijus (33).

Pjevačica se sprema za nastupe u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', zbog čega je morala satima nepomično sjediti na stolcu dok su maskeri uzimali gipsani otisak njezina lica.

- Ekipa koja radi transformacije izgleda upozorila me da bih mogla osjetiti bol dok oni rade na mom licu. Nitko nije očekivao da ću spavati dok oni prčkaju po meni - rekla je pjevačica. Njezin bujni dekolte kostimografi će morati dobro zakamuflirati jer će Nives morati pred žirijem pjevati kao muškarac.

- Sreća je utoliko na mojoj strani što je lakše ovladati prirodnim grudima. Da sam stavljala silikone, puno bi mi bilo kompliciranije sakriti ih. Ipak, mislim da se ekipa showa još nije susrela s kamufliranjem dekoltea u mojoj veličini - objasnila je Nives. 

Pohvalila se da je već s 13 godina bila jako napredna što se tiče poprsja. Pjevačica ima obujam prsa od 110 centimetara. Prije dvije godine pjevačica je za svoj spot za pjesmu 'Kolinda', koju je prva otpjevala Zdenka Vučković (74), “skinula” izgled predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • picuskin 06.02.2017.

    Uzmi mene ja cu ti ih cuvati kao dvije kapi vode na dlanovima

  • serpentine 05.02.2017.

    Ova samo o svojim sisama zna pricat

  • Mercedes s klasa 04.02.2017.

    Mene njezin dekolte razveseli

Komentiraj...
Vidi sve komentare