To je to što me zanima!

Musk kupio Amber auto, unutra stavio uređaj za prisluškivanje

Amberina majka rekla je za Muska da je opsjednut kontrolom, a za Deppa je govorila da je anđeo te se nadala kako će se Amber i Johnny pomiriti. Muskovi predstavnici odbili su komentirati ove tvrdnje
Vidi originalni članak

Osnivač SpaceX-a i milijarder Elon Musk (49) poklonio je automobil Tesla bivšoj djevojci, glumici Amber Heard (34), koja je trenutno u središtu pozornosti zbog borbe na sudu s glumcem Johnnyjem Deppom (57). No, njezina majka Paige rekla je kako je Elon u automobil postavio uređaj za prisluškivanje. 

POGLEDAJTE VODE: Rođendan Johnnyja Deppa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osnivačica neprofitne organizacije i obiteljska prijateljica Jennifer Howell otkrila je ove detalje u službenom dokumentu. Dodala je kako je postala bliska prijateljica s Amberinom sestrom Whitney Henriquez, dok joj je bila šefica od 2014. do 2016. godine. Upoznala je i pokojnu majku Paige, koja je rekla kako je više voljela Johnnyja Deppa nego milijardera. 

SAGA SE NASTAVLJA Depp je optužio Amber za aferu s Elonom Muskom, ona negirala

- Dok sam bila u posjeti Whitney, Paige mi je rekla da je Musk dao njenoj kćeri Teslu ili nekoliko Tesla, no Amber je saznala da je postavio uređaj za prisluškivanje - ispričala je Howell.

Amberina majka rekla je za Muska da je opsjednut kontrolom, a za Deppa je govorila da je anđeo te se nadala kako će se Amber i Johnny pomiriti. No, Whitney govori kako je Howellina priča potpuno izmišljena. Muskovi predstavnici odbili su komentirati ove tvrdnje.

Pričalo se i kako je Amber varala Deppa s Muskom, no bogataš je demantirao to. I dalje tvrdi da se s Amber spetljao tek kad je ona prekinula sve veze s Deppom. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aschatria 18.09.2020.

    Jennifer Howell nije primila keš od Amberinog razvoda kao što se nadala, već su te novce dobile dvije organizacije (bolnice) i onda je napisala kivno pismo opisijući što joj je navodno rekla Amberine majke koja je u međuvremenu umrla, u prijevodu čim je ukebala prvu priliku da joj se osveti to je i napravila. Amber, njena sestra, otac i prijatelji nemaju absolutnog pojma o ovome i svi su objavili da je Howell lažljivica koja je to sve izmislila iz osvete.

  • 01.08.2020.

    Pa nije slucajno lansirao neznam ni ja koliko satelita a jos ce par tisuca kao fol za internet.ma ziher u ovo vise ni ovce ne vjeruju.

  • malenazd9 01.08.2020.

    Zanimljivo....jedna majka svoje navodno tesko zlostavljane kceri,zlostavljaca naziva andjelom i nadala se da ce se pomiriti...hm..hm..

Komentiraj...
Vidi sve komentare