To je to što me zanima!

Musk preuzeo Twitter i odmah Kanyeu Westu vratio stari profil

West je početkom mjeseca na Twitteru napisao da će 'krenuti u defcon3 protiv Židova'. Taj tweet mu je i dalje izbrisan, ali profil mu je sad aktivan
Vidi originalni članak

Elon Musk (51) je u četvrtak završio preuzimanje Twittera, a već je u petak ponovno aktiviran profil Kanyea Westa (45) na toj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reperov račun na Twitteru je bio suspendiran ranije ovog mjeseca zbog antisemitskih komentara, a sada su ponovno vidljive njegove starije objave na toj platformi, 31,5 milijuna njegovih pratitelja i njegovi lajkovi. 

Nije jasno je li Muskovo preuzimanje povezano s Westovim reaktiviranjem računa. 

West je početkom mjeseca na Twitteru napisao da će 'krenuti u defcon3 protiv Židova'. Taj tweet mu je i dalje izbrisan, ali profil mu je sad aktivan.

Inače, nakon te objave kontaktirao ga je upravo Musk.

- Danas sam razgovarao s Yeom i izrazio zabrinutost zbog njegovog nedavnog tweeta, za koji mislim da ga je uzeo k srcu - podijelio je Musk tada vijest s pratiteljima na Twitteru. 

Otkad mu je profil ponovno aktiviran Kanye se još nije obratio javnosti. 

PROGNANICI S TWITTERA Musku se na Twitteru javila kći kontroverznog Petersona: 'Vrati tatu, ali mu ograniči objave...'

Podsjetimo, reper West je ostao bez mnogih velikih suradnji s brendovima poput Adidasa i Balenciage, a izvor blizak reperu je za CNN rekao da je Kanye fasciniran Adolfom Hitlerom te da je svojedobno htio nazvati album prema nacističkom vođi.

- Hvalio bi Hitlera govoreći kako je nevjerojatno da je uspio akumulirati toliku moć i govorio bi o svim velikim stvarima koje su on i nacistička stranka postigli za njemački narod - rekao je izvor za CNN.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 77x 29.10.2022.

    twitter i musk biti ce promjena nekih

  • jebač tvoje majke 28.10.2022.

    zaboli me za twiter. sve globalno važne informacije su tu na 24čuke

  • Nickkobalt_X 28.10.2022.

    Nek je... Intersantno kako nitko od MS medija nije prenio video kao je Musk uletio u prostorije twittera sa umivaonikon...

Komentiraj...
Vidi sve komentare