To je to što me zanima!

Muškarac provalio u Drakeov dom i tvrdio da je njegov sin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od Drakeovih zaposlenika primijetio je provalnika pored bazena i odmah pozvao policiju koja ga je ispitala, nisu mu povjerovali da je Drakeov sin pa su ga uhitili
Vidi originalni članak

Reper Drake (35) nedavno je imao neugodno iskustvo nakon što je u njegovu vilu u Beverly Hillsu provalio 23-godišnji muškarac koji je tvrdio da je njegov sin.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od Drakeovih zaposlenika primijetio je provalnika pored bazena i odmah pozvao policiju koja ga je ispitala. Provalnik je tvrdio da mu je Drake otac i da nije protuzakonito što se nalazi na njegovom posjedu.

Policija mu nije povjerovala i uhićen je zbog provale. Iako je provalio na posjed, u kuću ipak nije uspio ući. Policija još nije otkrila detalje o počinitelju. 

Drake je vilu u Beverley Hillsu kupio prije nekoliko mjeseci od britanskog pjevača Robbieja Williamsa (48). Za vrijeme incidenta Drake nije bio doma nego u Švedskoj gdje je on sam imao posla s policijom. 

Podsjetimo, prije nešto više od tjedan dana pojavile su se glasine da je Drake uhićen u Švedskoj zbog posjedovanja marihuane. Drake je u nedjelju na društvenim mrežama objavio dokument u kojem stoji da je reper bio pritvoren ali ne i uhićen. Drakeov tim opovrgnuo je glasine o marihuani ali još uvijek se ne zna do kakvog je točno sukoba došlo. 

ODUSTAO OD PRESTIŽNE NAGRADE Drake se povukao s Grammyja, sukobio se s organizatorima

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare