To je to što me zanima!

'Muškarcima je teško priznati da slušaju ženske bendove...'

Žene obožavaju našu energiju, ali ima i mnogo frajera koji nas slušaju. Jedanput kad dođu na naš koncert, uvijek se vrate jer im se svidi naša glazba, kaže Jelena Buča, članica 'The Frajli'
Vidi originalni članak

Velika je privilegija biti ženski bend na ovim prostorima, kaže članica 'The Frajli' Marija Mirković. Novosadski bend rasprodao je koncert 24. travnja u zagrebačkom Lisinskom pa će publici, kažu, puno smijeha, malo suza te veliku količinu ljubavi pokazati i 7. svibnja.

SVE POPULARNIJE Za Frajlama s diplomom luduje Severinin bivši zaručnik Milan

- Zahtjevno je imati ženski bend. Četiri su žene na jednome mjestu i svaka ima različito raspoloženje. Potrebno je puno razumijevanja i tolerancije da bi opstale - priznaje Nataša Mihajlović. U šali dodaje kako, nasreću, imaju frajere koji ih uvijek prate.

- Žene obožavaju našu energiju, ali ima i mnogo frajera koji nas slušaju. Jedanput kad dođu na naš koncert, uvijek se vrate jer im se svidi naša glazba - kaže Jelena Buča, dok njezina sestra Nevena dodaje kako muškarcima nije lako priznati da slušaju ženski bend.

- Ipak, kad nas čuju, ne srame se reći da im je ženski bend zapravo omiljeni bend - kaže Nevena. Marija ističe da ih, bez obzira na to, njihovu publiku većinom čine žene koje se vode 'girl-power' krilaticom. Iako su znale da su popularne među zagrebačkom publikom, rasprodan Lisinski ipak ih je iznenadio.

- Kao gosta iznenađenja pripremili smo Vannu kako bismo joj zahvalili što nam je pomogla napraviti pjesmu ‘Ne idi’ - otkrile su nam The Frajle. 

B STRANA LJUBAVI Frajle promovirale novi album 'B strana ljubavi' u Zagrebu

Ime benda odabrale su jer je riječ 'frajla', što znači 'gospođica', vrlo popularna u rodnom im Novom Sadu.

- Htjele smo pokazati tko smo i odakle dolazimo. Počele smo zajedno pjevati još 2009., kad smo željele zaraditi nešto novca na moru, a kako smo se tada zvali, otkrit ćemo na koncertu - zaključila je Nataša.

Prate ih frajeri: The Frajle kažu da i muškarci dolaze na njihove koncerte, ali to ne žele priznati
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cipelcug 21.04.2018.

    Dame dobro pjevaju. Volim ih slušati.

  • Rafo 21.04.2018.

    Dobra je grupa Luminize (Kill It With Love, Zašto još volim te, Follow You, Twilight, Manje više...)

  • tallija 21.04.2018.

    super su cure

Komentiraj...
Vidi sve komentare