To je to što me zanima!

Mutna posla: Brad je u strahu od Angelinine 'crne magije'?

Američki tabloidi tvrde da su upravo Angelinine čini rastavile Brada i njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston te da je ona bacila kletvu i na njegov filma 'Allied'
Vidi originalni članak

Razvod Brada Pitta (53 i Angeline Jolie (41) i dalje je u centru pažnje svjetskih medija, a sada su se pojavile nove špekulacije o glumici zbog kojih njezin bivši živi u strahu.

Kako pišu američki mediji, Angie se navodno godinama bavi crnom magijom, a Brad je prestravljen da bi mogla početi na njega bacati uroke.

– Brad umire od straha da će Angelina početi koristiti moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj uništiti ga - rekao je izvor blizak glumcu.

Ali, to nije sve. Američki tabloidi tvrde da su upravo Angelinine čini rastavile Brada i njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston te da je ona bacila kletvu i na njegov filma 'Allied', jer je bila užasno ljubomorna na Marion Cotillard, koja je bila njegova partnerica u tom filmu.

Otkrili su i da je Jolie već pretvorila njegov život u pakao, počevši od prošle godine kada ga je izludila razvodom i optužbama za zlostavljanje djece.

Bradovi fanovi nedavno su primijetili i da je glumac drastično smršavio nakon razvoda te izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, a njegova bivša je navodno već krenula dalje. Naime, strani mediji pišu da je glumica sretno zaljubljena i čak razmišlja o ponovnoj udaji.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • josip127 29.04.2017.

    Ta Angelina Jolie nije normalna,njoj treba psihijatar i to pod obavezno od droge alkohola i crne magije ona nesto ima reci Brad Pittu ne znam sta njemu bi da ozeni nju....svasta!

  • Pao i ustao. 29.04.2017.

    Suosjecam sa njim,jako mi ga zao.

  • kung fu panda 28.04.2017.

    Vi mora da se salite nego ako je ona vracara tko je saman u filmskoj industriji.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare