To je to što me zanima!

Muž Khloe Kardashian nestao nakon što ga je izbacila iz kuće

Obitelj Kardashian posljednja tri dana nije uspjela pronaći i stupiti u kontakt s mužem Khloe Kardashian, Lamarom Odomom kojeg je izbacila iz kuće, piše TMZ
Vidi originalni članak

Suprugu Khloe Kardashian (29), košarkašu Lamaru Odomu (33) u posljednja 72 sata izgubio se svaki trag otkako ga je sestra starlete Kim Kardashian (32) izbacila iz kuće, piše američki portal TMZ. Brak supružnika navodno je u krizi jer je Lamar posljednje dvije godine upao u probleme s drogom. Prema pisanju stranih medija, par se posvađao jer je Lamar odbio otići na rehabilitaciju na kojoj je prošle godine u kolovozu proveo tri tjedna. Khloe je tada navodno čak angažirala privatne detektive da čuvaju kliniku kako je ne bi napustio.

Košarkaš je 2001. godine bio suspendiran na osam mjeseci jer je prekršio NBA pravila o korištenju droga jer je pušio marihuanu.

- Stvarno mi je teško slušati kako ljudi pričaju sranja o mojoj obitelji! J***** se, može vas biti sram! Ignoriram ta sranja - ljutito je napisala Khloe na Twitteru u nedjelju.

Glasine o rastavi para kruže već neko vrijeme zbog njegova navodna preljuba s dvije različite žene. Par se vjenčao 2009. godine i to nakon samo mjesec dana poznanstva.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 26.08.2013.

    vjerojatno ga je ubila i zakopala! -.-

  • ruskinja777 26.08.2013.

    Lamar je kod moje susjede.. :))))

  • luka007man 26.08.2013.

    aje sta ti da oni oce vratit gledanost nemoj s..t ...predobri svi karsdashiani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare