To je to što me zanima!

N. Bulat: Feminnem me ne zanima, imam novu pjesmu

Dok Neda i Pamela pripremaju novi album, bivša članica njihovog benda snimila je svoj prvi singl. Nikol otkriva da se ne želi zamarati Feminnemom
Vidi originalni članak

Raspad grupe Feminnem nije prošao bez optužbi i provokacija. Dok Nikol Bulat tvrdi da je sama napustila bend, Neda Parmać i Pamela Ramljak tvrde da one već dulje vrijeme traže zamjenu za Nikol zbog njezinih bezbrojnih laži. Dok Neda i Pamela pripremaju novi album koji uskoro izlazi, Nikol je u deset dana snimila svoj prvi singl i nazvala ga 'Grešnica'. Prokomentirala je i bivše prijateljice iz benda.
- Jako sam iznenađena njihovim izjavama koje smatram nezrelima. Ja nisam rekla ništa bi ih moglo povrijediti i nisam bila bezobrazna. Neću se zamarati time, imam novu pjesmu, a to mi je sada najbitnije - rekla je Nikol.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Lady__S 04.09.2009.

    Haha,kako Nikol dize prasinu oko sebe!!! Pjesma je super, vec sam je slusala na radiju! Ak neko ima \'\'Gresnicu\'\' u mp3 verziji molim da se javi!

  • boresky 04.09.2009.

    Neki dan gledam te glupače na tv-u.Pa to su kravetine kakvih ima na svakom ćošku,što toliko frke oko njih????Nikakve su i nek idu u svoju Hercegovinu jest svoje sranje!

  • lipica 04.09.2009.

    ovo pjesma??? ovo spot??? ovo pjevacica???? HAHAHAHAHAHAAHAAHAAAH ovo je Sodoma i Gomora

Komentiraj...
Vidi sve komentare