To je to što me zanima!

Morić: Otac me zlostavljao, pa sam zato pobjegla iz Hrvatske

Manekenka je u šokantnoj ispovijesti za talijansku TV postaju otkrila da se zbog očeva zlostavljanja samoozljeđivala. Za sve je Nina Morić (37) krivila sebe...
Vidi originalni članak

U šokantnom intervjuu za talijansku TV postaju Canale 5, Nina Morić (37) otkrila je da ju je otac zlostavljao kada je bila djevojčica. Hrvatska manekenka s talijanskom adresom zbog očeva nasilja često je završavala u bolnici, kazala je voditeljici Silviji Toffani. 

- S dvanaest godina imala sam problema sa samoozljeđivanjem jer sam za sve krivila sebe - rekla je Nina koja oca nije vidjela pet godina. 

Kao dvogodišnja djevojčica bila je oteta i zatočena u jednoj garaži, dodala je.

- Da bih pobjegla od nasilja, odlučila sam otići iz Hrvatske. To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala probleme s muškarcima - rekla je. 

Majka sina Carlosa odlučila je napisati knjigu o svom iskustvu kako bi ohrabrila djevojčice koje su žrtve obiteljskog nasilja. 

Nedavno je opet uplovila u bračnu luku

Manekenka se u kolovozu tijekom odmora u Kambodži nakon dva mjeseca veze u tajnosti udala za Massimiliana Dossija. Nina se nada crkvenom razvodu od prvog supruga Fabrizija Corone jer Dossi i ona žele organizirali veliko vjenčanje u Italiji. 

- U životu možeš pogriješiti tisuću puta, ali postoji onaj jedan put u kojem izbjegavaš greške iz prošlosti. Massimiliano me osvojio svojom inteligencijom i dušom - rekla je tada Nina za talijanske medije.

Morić i talijanski “kralj paparazza” u braku su bili od 2001. godine, a imaju i sina Carlosa (10) nad kojim je Nina dobila potpuno skrbništvo.

Nina Morić: Nadam se da će Fabrizio jako patiti u zatvoru

Idi na 24sata

Komentari 188

  • rvatina_3 03.03.2016.

    kako te nije sramota blatiti vlastitog oca,zbog svoje promidžbe i novaca.vjerovatno ti u Italiji više ne ide "dobro":((

  • pernica 28.10.2013.

    ja mislim da ona na ovaj način privčlači pažnju na sebe, uvijek te neki skandal ako ne uspjeh opet baci u orbitu, u vrh....kao sevu njen pornić.....eto sjetila se Nina ili je netko savjetovao, da tako zaradi lovu....a šta je do sada čekala sa istinom? ima 37 godina, šta već nije ispričala tužnu istinu? znam da ima nasilnih očeva koji čak i siluju rođene kćeri! i to je za najveću osudu i kaznu jer to su MONSTRUMI , ali šta joj majka muči onda cijelo vrijeme? majke moraju znati za to? ili su i one takve, poremećene? o tome si draga Nina trebala puno ranije progovoriti , ako je istina tako da on dobije zasluženu kaznu već odavna! mislim da je ona malo labilna osoba, to dokazuju i brojne operacije na njoj, osoba koja nema svoj stav, koja ne zna šta bi htjela....sad je unakažena operacijama!

  • ParlevuFranse 28.10.2013.

    Sto ga nije prijavila? Nije ni sad kasno. Iako u njenom slucaju cini se da laze i izmislja, nesto kao Nives Drpic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare