To je to što me zanima!

N. Morić se okrenula vjeri i zaboravila na bivšeg muža

Nina je talijanskom tjedniku otkrila kako se nada da će joj se Corona vratiti, no u subotnjoj emsiji otkriva da je s njim gotovo te da se okrenula vjeri
Vidi originalni članak

Hrvatska manekenka koja si je nedavno pokušala uzeti život tabletama za spavanje mogla bi nastupati u "Fattoriji", talijanskoj inačici reality showa "Farma". Nina Morić (32) se ubrzo nakon povratka iz bolnice pojavila na reviji Francesca Coverija. U spomenutom showu trebao bi gostovati i Lele Mora, bliski suradnik Fabrizija Corone (34) u aferi s paparazzi snimkama. Manekenka je talijanskom tjedniku Eve otkrila da i dalje plače zbog Fabrizijeve nevjere, ali se još uvijek nada da će joj se on vratiti.
Međutim, Nina je u subotu gostovala u talijanskoj emsiji "Verissimo" gdje je ponudila posve drugu priču. Manekenka je otkrila kako je nedavno bila u Hrvatskoj kod svog svećenika kod kojeg se i ispovijedila te olakšala dušu.
- Corona nije više dio mog života. Nije vrijedno ubiti se zbog njega. Voljela sam pogrešnu osobu, koju sam trebala ostaviti još prije dvije godine - izjavila je Nina i dodala kako se nakon pokušaja samoubojstva još više okrenula vjeri. Susret Nine i svećenika bila je ideja njene bliže obitelji, prenosi Večernji list. Njen tetak Slavko Sakoman otkriva kako je riječ o mladom svećeniku koji razumije problematiku s kojom se nosi manekenka. Njih su dvoje razgovarali u stanu, a Sakoman smatra da se tu više radilo o suportivnom razgovoru budući da je svećenik navodio Ninu da sama nađe izlaz i smisao u višim vrijednostima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_23463 25.01.2009.

    Je ta ispovijed bila na hrvatskom ili...

  • treno 25.01.2009.

    Ma kako vas nije sram ovu jadnicu tako napadat.Prvo, Corona nije mafijas,ne komentirajte stvari koje neznate,drugo, Nina je jako voljena u Italiji i jedina hrvatska manekenka za koju se zna.Trece ,istina je da je malo pretjerala sa kirurskim zahvatima ali ne treba ju zato razapet na kriz!Cetvrto,ona je vec pred dugo godina izjavila na talijanskoj tv da je jako pobozna,prema tome nije se okrenula Bogu tek sada kad je u nevolji.Jos je uvijek trazena i moze zaradit dovoljno novaca za sebe i za sina.Pustite ju na miru!

  • Dalby 25.01.2009.

    Svi poznati se okreću vjeri dok popuše u životu. Dok je bila puna sebe, para i ne znam čega, onda joj Bog nije bio potreban, bila je sama sebi dovoljna. Osoba koja nakon 3 godine života u inozemstvu zaboravi materinji jezik je s tim pokazala sve svoje vrline.

Komentiraj...
Vidi sve komentare